Hľadať firmu

Kontaktné údaje Chata Sofia Donovaly

0911 177 902
Chata Sofia Donovaly
Donovaly 301
976 39  Donovaly

Ubytovanie s kapacitou 6 osôb. Súčasťou je spoločenská miestnosť, krb, kuchyňa, sociálne zariadenie, vonkajšie posedenie, ohnisko, gril.

Hodnotenia Chata Sofia Donovaly

Hodnotenia Chata Sofia DonovalyPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Lenka Hodnotenia: 1Užitočné: 1
02.01.2023

Po vlastnej skúsenosti chatu neodporúčame, veľmi nepríjemný majiteľ, cena v pomere kvality premrštená, chata malinká, v kuchyni sa dvaja ľudia nezmestia. Majiteľovi sme chceli dať hodnotenie aj na portál Hauzi, avšak má hodnotenie vypnuté, tak aspoň toto hodnotenie nech poslúži iným.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Martina Hodnotenia: 1Užitočné: 0
02.01.2023

Neodporúčame, majiteľ bol veľmi nepríjemný, chata je veľmi malá za peniaze čo sme tam nechali sme si mohli dovoliť oveľa lepšiu chatu. Recenzie majú vypnuté, asi vedia prečo.Človek sa učí na vlastných chybach

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Jana Hodnotenia: 2Užitočné: 5
25.06.2020

Na stránke, ktorá ponúka túto chatu sú zakázané recenzie, takže sme si predtým ako sme tam šli nemohli prečítať názor iných dovolenkárov. Snáď niekomu, kto sa rozhoduje pomôže ak napíšem že vysoká cena chaty nezodpovedá kvalite a fotky uvedené na portály vyzeraju o dosť lepšie ako skutočnosť.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Blažica Hodnotenia: 1Užitočné: 2
03.08.2019

Vyborne. Chata plne vybavena, vyborna poloha, dostupnost, cistota...S majitelom bezproblemova dohoda. Odporucam pre vsetkych. Miroslav Bohman s rodinou + Blažica, Jojo, Darwin.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Chaty a chalupy v Malej a Veľkej Fatre Ubytovanie Chaty a chalupy
Pridať firmu Nahlásiť chybu