Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Akteraria.cz

+420 721 591 469
Akteraria.cz
Straník 55
741 01  Nový Jičín
Kontaktovať e-mailom

Internetový predaj akvárií, terárií, klietok, vonkajších kovových voliér, podstavných skriniek, doplnkov pre akvária a terária, výhrevného osvetlenia a kameňov.

Fakturačné údaje Akteraria.cz

Názov: Tereza Kulová
Sídlo: Straník 55, 741 01  Nový Jičín, Česká republika
IČO: 01843672

Hodnotenia Akteraria.cz

Hodnotenia Akteraria.czPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Lenka Bartoňová Hodnotenia: 1Užitočné: 0
29.07.2021

Naprostá spokojenost. Terárium je velice hezky zpracované. Dodáno bylo ještě o týden dříve než bylo dohodnuto.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Petr Matoušek Hodnotenia: 1Užitočné: 1
29.10.2020

Jedná se o zloděje kteří se nestydí obrat vás o zálohu a pak přestanou komunikovat, nebo vám bez ostychu lžou! Nedočkáte se peněz ani terária.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
seifert.promotion@gmail.com Hodnotenia: 1Užitočné: 1
03.08.2020

Dobrý den, chtěl bych důrazně varovat všechny potencionální zákazníky této firmy, která se tváří velmi profesionálně a zkušeně, ale jedná lživě a nesolidně, pokud tedy vůbec komunikuje a která není ve skutečnosti ani firma ale OSVČ Tereza Kulová IČO: 01843672. 14.11. 2019 jsme si objednali terárium na míru. První dotaz na dodání jsme zasílali 12.12. 2019, kdy jsme byli po týdnu čekání na odpověď ujišteni, že terárium půjde do výroby v druhé polovině ledna. V polovině února jsem opět psal dotaz na dodání, bylo mi opět po týdnu odpovězeno , že terárium už je ve výrobě a bude brzy dodáno. Začátek března další dotaz, teď už dokonce odpověď s dovětkem, že terárium bude zasláno v několika následujících dnech. Koncem března začaly výmluvy, že výroba stojí kvůli pandemii koronaviru, ale proč když už podle nich bylo vyrobeno a čeká na zaslání v několika dnech? Od začátku května už se komunikace-nekomunikace scvrkla jenom na vyhrožování právními důsledky a neustálé přeposílání obchodních podmín

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Marek Delinčák Hodnotenia: 1Užitočné: 2
30.06.2015

Tuto firmu absolutne neodporucam. Pri dohadovani zakazky komunikuju promtne a naslubuju vsetko mozne. Po zaplateni zalohy sa zacne termin dodania oddialovat z roznych dovodov, nemaju tak velky vrtak a su vytazeni maju dovolenky a nakoniec uplne prestanu komunikovat a zalohy sa mozete domahat iba sudnou cestou. Zdaleka sa im vyhnite!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Chovateľské potreby ‑ internetové obchody Hobby potreby ‑ internetové obchody
Pridať firmu Nahlásiť chybu