Hľadať firmu

Kontaktné údaje Majster na zavolanie - stavebné práce

0911 769 670
Majster na zavolanie - stavebné práce
Polereckého 2610/3
851 04  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Stavba a rekonštrukcie rodinných a bytových domov - elektroinštalácie, inštalačné práce, maliarske a murárske práce, stolárske práce, údržba a čistenie bazénov a jazierok, údržba zelene.

Fakturačné údaje Majster na zavolanie - stavebné práce

Názov: jazza group s.r.o.
Sídlo: Radničné námestie 4, 821 05  Bratislava-Ružinov
IČO: 36360058

Hodnotenia Majster na zavolanie - stavebné práce

Hodnotenia Majster na zavolanie - stavebné prácePridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Jana Hodnotenia: 1Užitočné: 0
19.03.2019

Tohto pána sme si zavolali na základe odporučania. Jeho praca je však životu nebezpečná. Nielenže veci nedotiahne, odflákne, ale aj poškodí. Navyše po dotiahnutí rekonštrukcie inou firmou sme vo finále zistili, že ani elektrikárske práce neboli správne urobené.Zapojenie zásuviek bolo životunebezpečným úkonom. Pán Šlosiar si nielen pýta veľa peňazí, ale svoju prácu neovláda a pokazí aj to čo funguje. Nikdy viac, bola to pre nás nočná mora.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 4
07.11.2013

Naša mamina si zvolila túto firmu na základe odporúčania z internetu a sľubov poskytnutia vysoko kvalitných služieb. Nielen že pán Slošiar si vypýtal nehorázne vysokú sumu, na ktorú mamina pristúpila, ale aj nedodržal termín a práca je doposiaľ nedokončená! Rada by som podotkla, že prístup do bytu bol sprostredkovaný kedykoľvek, kedže mamina poskytla kľúč, naletela človeku, ktorý sa javil inteligentným a s príjemným vystupovaním! Po šiestich mesiacoch práca je stále nedokončená (za túto dobu môžete postaviť rodinný dom a my tu hovoríme o obývačke, hale, kuchyni a kúpeľni). Návrhár zvolil dobrý dizajn projektu, ale odporučil túto firmu, ktorej práca nebola odvedená kvalitne, mamina stále nachádza problémy, ktoré musí riešiť. Kvapká jej z potrubia, vypínač nahodený opačne, kohútiky teplej a studenej vody boli naištalované naopak, zoznam môže pokračovať... Takisto žiadna úcta nebola venovaná k novému materiálu. Práca na strope bola vykonávaná nad novými parketami, kam všetok bordel len tak padal. Neuveriteľlné ako niekto môže zneužívať a zavádzat starších ludí. Po 34 rokoch sa mamina sťahuje čo je veľká udalosť pre celú rodinu, namiesto radosti táto firma spôsobila traumu, chaos a excesívne finančné výdavky. Ruky preč od tejto spoločnosti!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Stavebné firmy Elektroinštalácie Rekonštrukcie a prestavby
Pridať firmu Nahlásiť chybu