Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Apartmány Viktor

02 / 634 520 84
0905 777 888
Apartmány Viktor
Jadranská 41
841 02  Bratislava
Ďalšie kontakty
Kontaktovať e-mailom

Ubytovanie v zariadených apartmánoch v Bratislave. Klimatizácia, TV, WIFI aj pevné pripojenie, kompletne zariadená kuchyňa, kúpeľňa, WC, obývačka, parkovanie v cene ubytovania.

Fakturačné údaje Apartmány Viktor

Názov: Apartmány Viktor
Sídlo: Jadranská 41, 841 02  Bratislava

Hodnotenia Apartmány Viktor

Hodnotenia Apartmány ViktorPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Jana Hodnotenia: 1Užitočné: 0
01.03.2017

NIKDY VIAC - NEOPRAVNENE STRHNUTE PENIAZE! Majitelka nam v den prichodu zrusila ubytovanie, napriek tomu nam stiahla z nasej kreditky celu sumu za pobyt! Len niekolko hodin pred ubytovanim sme dostali sms, ze nam rusia ubytovanie z dovodu udajneho problemu s kanalizaciou a presuvaju hosti do pre nas absolutne nevyhovujucej lokality. Boli sme na mieste skontrolovat stav – nevideli sme vsak ziadne znamky udajnej poruchy ani nikoho, kto by nieco s kanalizaciou riesil. Nikomu sme sa nemohli dlho dovolat, s majitelkou bola komunikacia len cez SMS-ky (udajne nemohla komunikovat telefonicky) s dlhymi odozvami. Zdlhava SMS komunikacia nas dostavala do este vacsej casovej tiesne. O dvanastej sme este netusili, kde nasich hosti ubytujeme, pritom o 13:00 nam zacinala rodinna oslava. Napriek tomu, ze sme majitelku informovali, ze o nou ponukanu nahradu nemame zaujem, a teda ze nemame voci nej ziadne finance zavazky, stiahla z nasej kreditky celu sumu za pobyt!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 6
Ján Hodnotenia: 6Užitočné: 0
03.02.2017

Pri pobyte (januar 2017) sme mali velky problem s tym ze na apartmabe bola strasna zima a termostat nefungoval, mrzli sme. Sprcha, tepla voda prestane ist po cca 10 minutach ... chladnička nechladí, ovládače k TV nefungovali ...

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Apartmány Ubytovanie
Pridať firmu Nahlásiť chybu