Hľadať firmu

Kontaktné údaje Dolex.sk

Dolex.sk
V. P. Tótha 64/14
03601  Martin
Kontaktovať e-mailom

Internetový predaj detského oblečenia, pracích prostriedkov a aviváže, elektra, kočíkov, postieľok, lehátok, autosedačiek a hračiek.

Prevádzková doba Dolex.sk

Pondelok - piatok:
09:00 - 09:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené
Poznámka: Iba telefonický kontakt.

Fakturačné údaje Dolex.sk

Názov: Veronika Ľubomírska - FÉNIX
Sídlo: V. P. Tótha 64/14, 036 01  Martin
IČO: 43156398

Hodnotenia Dolex.sk

Hodnotenia Dolex.skPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Miriam Hodnotenia: 1Užitočné: 0
06.01.2017

Som spokojna s drogeriou od tejto firmy,len treba poopravit uz tento eshop vlastni ina firma co nevadi lebo kvalta produktov a sluzieb sa nezmenila. Odporucam. Netreba sa bat pre nas na Slovensku neznamych znaciek. V zahranici su to top produkty ktore sa k nam nedostanu beznou cestou.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Janka Hodnotenia: 1Užitočné: 0
06.01.2017

V Utorok som si objednala od tejto firmy praci prostriedok a odstrnovac skvr. Dnes doobeda mi to dorucili a uz som aj skusala. Renca mala pravdu vkomente ze je to neporovnatelna cena. Mam male jedeapol rocne babo a podbradniky ...mamicky to poznaju....aj oblecenie od mrkovovej stavicky na prve pranie zislo vsetko krasne dole. Biiele vecicky su pekne biele a farebne zasa chitili taku farbu ze vyzeraju ako nove... Odporucam vsetkym..naozaj. doteraz som si myslela ze ariel je nalepsi ale po tom ako som zistila ze na Slovensko sa vozia vsetky vyrobky v tretej triede pochopila som .Dakujem.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Renáta Hodnotenia: 1Užitočné: 1
01.01.2017

Skoda ze prestali s detskym oblecenim a elektrom. Boli to super vyrobky za skvele ceny. Jednanie s firmou - bolo citit ze si vazia zakaznika. Ostali uz len pri predaji nemeckej drogerie comu davam 10 hviezdicek neporovnatelna kvalita s produktami co sa predava na Slovensku. Naozaj vysoka kvalta...odporucam qj pre mamicky a ich deticky.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Marcel Hodnotenia: 1Užitočné: 1
17.03.2016

Som maximalne spokojny. Tovar super . jednanie seriozne, kvalita ako sa patríí

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Odevy, obuv a textil ‑ internetové obchody Detské oblečenie a obuv ‑ internetové obchody Drogéria a chémia ‑ internetové obchody
Pridať firmu Nahlásiť chybu