Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Rímskokatolícka cirkev, Farnosť Visolaje

042 / 462 32 32
Rímskokatolícka cirkev, Farnosť Visolaje
Visolaje č. 316
018 61  Visolaje
Kontaktovať e-mailom

Rímskokatolícka farnosť - oznamy, informácie o farnosti, história a organizovanie bohoslužieb.

Fakturačné údaje Rímskokatolícka cirkev, Farnosť Visolaje

Názov: Rímskokatolícka cirkev, Farnosť Visolaje
Sídlo: Visolaje, 018 61  Visolaje
IČO: 31925537

Hodnotenia Rímskokatolícka cirkev, Farnosť Visolaje

Hodnotenia Rímskokatolícka cirkev, Farnosť VisolajePridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Pomýlil si povolanie Hodnotenia: 1Užitočné: 32
03.07.2019

Zdravím Vás, ľudia. Dňa 15. mája 2019 som bol v Žiline na Biskupskom úrade za Generálnym vikarom Marekom Hriadeľom, ohľadom jednej sťažnosti, taktiež som mu spomenul, že panko Peter Hrenák z Visolaji, nechce ľuďom pustiť vodu pri kostole, sľúbil som jednej babke vo Visolajoch ešte v apríli, ked som čakal na termín na Biskupskom úrade, že skúsim vybaviť, že by im tá voda išla, prišiel deň D, dnes je 3. júl 2019 a voda na cintorine vo Visolajoch stále nejde, babky a ľudia musia chodiť cez cely cintorín pre vodu. Že sa boha nebojíš, ti svätý muž, keď ti ľudia umývajú kostol a pomáhajú ti, tak povieš pán boh zaplať, ale keď ľudia niečo potrebuju, či svadba, pohreb alebo odslúžiť sväté omše za svojich drahých zosnulých, tak musia za všetko platiť, keď potrebuju vodu, tak im ju nepustíš, ti svätý muž. Keby som bol ja tvoj biskup, tak Ťa pošlem do Afriky do Džibuti doživotne, tam by si sa naučil pokore. Môžeš podať na mňa aj trestne oznamenie, aké chod sa predtým vyspovedať, svätý muž.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 9
Pomýlil si povolanie Hodnotenia: 9Užitočné: 31
15.06.2019

,,Farár’’ Peter Hrenák z Visolaj, vypol ľuďom vodu pri kostole na cintorine vo Visolajoch, chúďatká babky musia chodiť pre vodu cez cely cintorín, keď som sa ich opýtal, že prečo chodia hore pre vodu, keď dole pri kostole majú vodu. Odpovedali, že panko im ju vypol, nakoľko on ju platiť nebude, keď ju nepoužíva. Že sa boha nebojí, isto si pomýlil povolanie. Treba mu dať do zvončeka vodu, keď jej ma tak malo.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Pomýlil si povolanie Hodnotenia: 1Užitočné: 35
31.03.2019

Povolanie kňaza si väčšinou spájame s tvárou pokojného človeka, ktorý nie len každý deň odslúži omšu, ale je láskavý, dobrosrdečný a vypočuje si človeka v núdzi. Kňaz by mal pôsobiť ako vzor, podobne ako napríklad učiteľ. Peter Hrenák je však presným opakom toho, čo by ste od kňaza očakávali.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Farnosti
Pridať firmu Nahlásiť chybu