Hľadať firmu

Kontaktné údaje PASTELS MEDIA s. r. o.

0948 399 853
PASTELS MEDIA s. r. o.
Kozare 5
900 81  Šenkvice

Inovatívny a kreatívny spôsob tvorby webových stránok! Trendový, jedinečný, responzívny, taký bude dizajn tvojej novej web stránky. Online markting a seo optimalizácia. Búrame všetky pomyselné obmedzenia.

Fakturačné údaje PASTELS MEDIA s. r. o.

Názov: PASTELS MEDIA s. r. o.
Sídlo: Kozare 5, 900 81  Šenkvice
IČO: 50644084

Hodnotenia PASTELS MEDIA s. r. o.

Hodnotenia PASTELS MEDIA s. r. o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Khrystyna Godis Hodnotenia: 1Užitočné: 0
20.03.2020

Som velmi spokojna s webovou strankou. Citila som velku ochotu pocas toho ako ju vytvarali, s nicim nebol problem, vzdy vsetko dohodli a dokazali zrealizovat aj moje niekedy nerealne poziadavky! Pan mi vela radil, co by bolo lepsie, ako to urobit napisat, do akej formy dat. Velmi rychla a odborna praca. Mam velmi dobru skusenost a mozem len odporucat! Velke Dakujem PASTELS MEDIA S.R.O.❤

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Veronika Hodnotenia: 1Užitočné: 0
21.02.2017

Kamarátka mi odporučila túto firmu, nakoľko som nebola spokojná s mojou web stránkou, ktorá mi nič nepriniesla. Po dlhej konzultácii s projektovým menežérom sme prešli detaily a pripravili mi komplet nový web a dohodli sme si spoluprácu aj na marketing. Už po prvých týždňoch som videla výsledky kedy mi ľudia začali sami volať a mali záujem o moje služby. Veľká vďaka patrí celému tímu.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Miroslav Hodnotenia: 1Užitočné: 0
20.02.2017

Firma Pastels Media nam realizovala kompletnu obnovu stranky do novej grafiky. Ich zmysel pre detail a skusenosti su naozaj perfektne. Komunikacia vyborna. Pocas prace bezalo vsetko na testovacej domene kde sme si vzdy pozerali co spravili za posledne dni. Super spolupraca,ktoru udrzujeme dodnes.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Andrej Hodnotenia: 1Užitočné: 0
17.02.2017

Robili mi web na mieru a už pri návrhu sa mi to veľmi páčilo. Dotiahli všetky detaily aj mi nastavili SEO na 98%. Môžem určite odporučiť.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Tvorba web stránok ‑ webdizajn Tvorba webstránok ‑ webové stránky SEO optimalizácia
Pridať firmu Nahlásiť chybu