Hľadať firmu

Kontaktné údaje Mikuláš Šust - SUMIK

0905 651 780
0908 574 722
Mikuláš Šust - SUMIK
I. Houdeka 32/2
034 01  Ružomberok

Oprava vozidiel a príprava na STK.

Fakturačné údaje Mikuláš Šust - SUMIK

Názov: Mikuláš Šust - SUMIK
Sídlo: I. Houdeka 32/2, 034 01  Ružomberok
IČO: 33022861
DIČ: 1021718313

Hodnotenia Mikuláš Šust - SUMIK

Hodnotenia Mikuláš Šust - SUMIKPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Peter H. Hodnotenia: 1Užitočné: 2
24.07.2019

Ja uz chodim roky so svojou skodoveckou na EK do firmy SUMIK. Neviem ako pan co tu pisal o pridavani a uberani volnobehu ci skrutky. Mal by troska postudovat ako sa steluje karburator aby boli emisie v poriadku. Vzdy pred emisnou si dam skontrolovat hodnoty a vzdy mam but otacky mimo rozsah ktory je velmi maly alebo mam mimo CO hodnotu vzdy je to tym ze otrasmy sa mi to rozsteluje. Staci si pozriet ake hodnoty su a potom sa informovat ake maju byt. A radsej si dam vopred nastavit ako potom neprejst. S firmou som spokojny ci to robil stary pan alebo teraz to prevzal mlady pan Šust. Mozem firmu len odporucat.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lucia Hodnotenia: 1Užitočné: 2
21.07.2019

Na stk som nepresla so skodou 120. Poradili mi ist do firmy SUMIK ze su aj servis a ze tam nastavuju aj motor. Pan mi posteloval motorom a emisne kontroly presli v poriadku. U mna spokojnost.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Klient Hodnotenia: 1Užitočné: 5
15.04.2019

Stanica používa nezdravé praktiky, vždy sa tvári, že niečo nastavuje (voľnobeh, karburátor, atď.), ale je to len o tom, aby sa započítali min. 7 € za neoprávnený výkon akože sa niečo robí, ale čo... . Obšíva sa tam (pri motore) vždy dotiaľ, aby zapôsobil, že niečo nastavuje (nevie čo - lebo sa len tvári tak a naťahuje čas, " pridá alebo uberie voľnobeh, alebo len povolí resp. zatočí skrutku). Ak niekto s týmto zakrúti tak je načase. Koľko emisných kontrol krát 7 € je ich nezdanené vreckové. Je to normálne v našej spoločnosti ? Tak čo chceme u nás na Slovensku dosiahnuť, klamstvo, osieranie na každom kroku. Mám pravdu ? Nech sa tu napíšu tí klienti, ktorým bolo účtované len cenníkový poplatok za EK. Verím, že by sa mal urobiť s týmto nekalým praktikám krátky koniec a je už načase, aby sa ozvalo aj svedomie vo firme MŠ, Alebo už nemá žiadne svedomie za tie roky ?.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Emisná kontrola
Pridať firmu Nahlásiť chybu