Hľadať firmu

Kontaktné údaje

0918 521 391
František Pánik - PAREST
Špitálska 4
816 43  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Poskytovanie stravovacích služieb. Predaj jedál a denného menu.

Fakturačné údaje František Pánik - PAREST

Názov: František Pánik - PAREST
Sídlo: Haburská 20, 821 01  Bratislava - mestská časť Ruži
IČO: 32064900
DIČ: 1020168314
IČ DPH: SK1020168314

Hodnotenia František Pánik - PAREST

Hodnotenia František Pánik - PARESTPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
klara.dubravka Hodnotenia: 1Užitočné: 1
31.05.2019

No neviem, či niekto negatívne hodnotenia vymazáva. Dnes som si priplatila za lepší obed - pečený losos s madľami, zeleninové pyré a pečený zemiak, polievka slepačia. Polievka, bez chuti, ale aj inde podávajú k obedu takú, tak kašlať na to, tešila som sa na rybku. Ľudia, ten človek, čo robí ryby, by nemal ani taniere umývať. Losos bol zjavne robený v trúbe, zosušený, stečený aj z vody, no pokazená ryba, nečakala som čerstvého (tak ako ho robia inde a aj za nižšiu cenu), čakala som ale chutnú, jedlú rybku a nie toto. Nikdy viac, mimochodom, ťažko si tam vybrať diétne jedlo, v každom šaláte je cukrový nálev, takže zeleninu bez cukru nedostanete. V každej polievke okrem akože vývarov je múka a kvantum cukru, vysmážaný syr robia ráno, takže na obed je už nie chutný. V pohode robia halušky. Kura na smotane - že stehno pečené v trúbe a poliate smotanovo múkovou žbrndou, iba halušky sa dali jesť, lebo aj to stehno bolo spečené a suché. Sladkú vodu nepijem, tou ma neočaria

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
rikas Hodnotenia: 1Užitočné: 1
31.05.2019

Neviem čo jedla posledná hodnotiteľka, ale táto jedáleň nedosahuje ani IV. cenovú kategóriu. Gulášová polievka - na spodku pláva zopár mäsových hadíkov (mäso do gulášovej polievky dávajú mleté, ja som si domyslel prečo), tri malé zemiačky, inak len voda a múka. Dnes som mal akože slepačiu polievku-mäso, nijaké, chuť nijaká, bol som rád, že sú v nej niťovky a trochu stúrhanej mrkvy. Segedín-mäso, resp. kúsky mäsa stáli od rána na pulte a schli v samostatnej nádobe. Výdajkyňa ich zmiešala so segedínom (ktorý samozrejme po mäsa nechutil). Segedín bol vylepšený cukrom, odporne presladený,okrem suchého, tvrdého mäsa a cukru, bola ešte cítiť slanina a zrejme aj masť, žlčnikári, tešte sa. Som rozladený, nahnevaný a cítim sa oklamaný.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Reštaurácie a stravovanie
Pridať firmu Nahlásiť chybu