Hľadať firmu

Kontaktné údaje Iveta Štefanová - Dula

0907 762 979
Iveta Štefanová - Dula
Strojárenská 1099/13
040 11  Košice
Kontaktovať e-mailom

Pomoc rodičke s dojčením, so spoznávaním sa s dieťatkom a starostlivosťou oň. Cvičenia zamerané na spevnenie jednotlivých svalových skupín. Besedy s gynekológom.

Fakturačné údaje Iveta Štefanová - Dula

Názov: Iveta Štefanová - Baby klub žabka
Sídlo: Alvinczyho 1693/21, 040 01  Košice-Staré Mesto
IČO: 32485930

Hodnotenia Iveta Štefanová - Dula

Hodnotenia Iveta Štefanová - DulaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Lucia Kolesarova Hodnotenia: 1Užitočné: 0
28.02.2017

Ivetka je skvelá. Vďaka jej predpôrodnému kurzu som získala Veľa užitočných informácií o tehotenstve, pôrode a popôrodnej starostlivosti O dieťatko. Ivetka ako fyzioterapeut sa venuje aj masážI pre tehotné a bábätká. Organizuje aj plávanie S detičkami. Môžem len A len odporučiť.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Katka K. Hodnotenia: 1Užitočné: 1
26.02.2017

Uz v tehotenstve som chodila k pani Stefanovej cvicit a na kurz predporodnej pripravy. Hodiny boli fantasticke, naucne, plne informacii, uvolnujuce, prijemna atmosfera. Naucila som sa mnoho a tak ako prvorodicka som od prvej chvile nemala ziaden problem so starostlivostou o babatko. Vdaka tomuto kurzu bol moj porod rychly a skutocne krasny a ked budem cakat druhe dieta urcite budem na tento kurz chodit znova. Hlavne koli cviceniu a atmosfere.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
liwka Hodnotenia: 1Užitočné: 0
26.02.2017

Ivetka je velmi mila a ochotna dula. Vdaka jej predporodnej priprave som prestala mat obavy z porodu a mala som aj to stastie mat ju pri porode. Je to sluzba na nezaplatenie a odporucam kazdej rodicke. Ivetka presne vie co ma kedy robit, ako Vas spravne stimulovat a povzbudzovat. A prave vdaka nej mam velmi dobre spomienky na porod a nebudem sa bat dalsieho :-)

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
rhyana Hodnotenia: 1Užitočné: 0
26.02.2017

Velmi spokojna s Ivetkou, celkovy pristup jedinecny, vyborne znalosti, velmi mila plna pokoja co je pri tehu a babatkach neocenitelne, okrem toho pracuje s detickami aj v inych smeroch nie je len dula :) cvicenia s mamickami pred porodom, masaze babatiek, plavanie, atd. Len odporucam :)

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Cvičenia pre tehotné Duly Zdravotné služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu