Hľadať firmu
Dnes:  08:00 - 16:30 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje ISOLEX s.r.o.

0948 695 703
0948 947 797
ISOLEX s.r.o.
Železničná 443/9
082 21  Veľký Šariš
Kontaktovať e-mailom

Hydroizolácie, realizácia stavieb, interiér, exteriér, rekonštrukcie, bytové jadra.

Prevádzková doba ISOLEX s.r.o.

Pondelok - piatok:
08:00 - 16:30 Otvorené
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje ISOLEX s.r.o.

Názov: ISOLEX s.r.o.
Sídlo: Železničná 443/9, 082 21  Veľký Šariš
IČO: 51635593
DIČ: 2120746364

Hodnotenia ISOLEX s.r.o.

Hodnotenia ISOLEX s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Štefan Bardovič Hodnotenia: 1Užitočné: 0
20.12.2022

Po dohode so zástupcom firmy bola urobená obhliadka terénu pre budúce základy záhradného domčeka do niekoľkých týždňov. Medzitým sa dotyčný neozýval, kým som ho neupovedomil. Následne pán ochorel, povedal, že sa ozve. Neozýval sa. Následne sa ozval až na môj podnet, kedy odpísal, že na mňa zabudol, ale že mi určí termín v pondelok nasledujúci týždeň. Samozrejme správa mi od neho neprišla. Opäť som ho kontaktoval, avšak ďalšej odpovede som sa nedočkal. Celá záležitosť sa ťahala vyše 3 mesiace, žiaľ, bezúspešne. Nakoľko som sa na túto firmu spoliehal, výrazne sa mi skomplikovala situácia so záhradným domčekom, ktorý už môže byť naskladnený len dva mesiace. Túto firmu a samotné jednanie a prekladanie termínov zo strany zástupcu preto hodnotím veľmi negatívne.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Marian Hodnotenia: 1Užitočné: 1
30.07.2022

Obhliadka bola spravená do dvoch dni. Konateľ bol osobne na obhliadku a vysvetlil presný postup ako prace budú prebiehať a navrhol najlepšie riešenie. Ponuku mi vypracoval v krátkom čase. Cela realizácia a komunikácia prebehla na veľmi profesionálnej úrovni a hlavne bez problémov a naťahovačiek. Po ukončení realizácie sa projekt nenavýšil ani o jedine euro. Všetko čo bolo dohodnuté a deklarovane na začiatku bolo splnené. Je to veľmi profesionálna firma s vynikajúcim prístupom a detailnou pracou. Zamestnanci sú slušný, správanie na úrovni a je vidno na ich práci spokojnosť a odbornosť. Vrelo odporúčam každému kto chce mať hladký priebeh svojho projektu.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Libusa Hodnotenia: 1Užitočné: 0
27.06.2022

Najlepšia a najspoľahlivejšia stavebná firma! Maximálne odporúčam, vynikajúca komunikácia, promptne reakcie, férové jednanie, maximálne odporúčam, maximálna spokojnosť. Všetko dohodnuté splnili na jednotku, bez akýchkoľvek odkladov a naťahovačiek. Ďakujem veľmi pekne.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jozef Hodnotenia: 1Užitočné: 1
07.04.2022

Táto firma mi ponúkla svoje svoje služby, keď sme súrne potrebovali vymeniť na streche 25-ročnú krytinu na starom rodinnom dome. V dohodnutý termín prišli na obhliadku a do 24 hodín som obdržal cenové ponuky pre rôzne varianty. Nestalo sa mi aby nedvíhali telefón , alebo neodpovedali na e-mail, keď sme upresňovali detaily. Termín začatia prác sme dohodli telefonicky a od tohto času všetko klapalo ako hodinky, V dohodnutý termín začali s výmenou a aj keď im počasie neprialo, svoju prácu odviedli na 100%. Som maximálne spokojný. Celej partii ďakujem.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Stavby na kľúč Hydroizolácie Bytové jadrá
Pridať firmu Nahlásiť chybu