Hľadať firmu

Kontaktné údaje Mgr. Barbora Bachratá - BISAN

0915 845 490
Mgr. Barbora Bachratá - BISAN
Pekná cesta 15
83152  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Kraniosakrálna terapia, Psychosomatika.

Prevádzková doba Mgr. Barbora Bachratá - BISAN

Pondelok - piatok:
09:00 - 18:00
Sobota:
09:00 - 18:00
Nedeľa:
09:00 - 18:00
Poznámka: po dohode otvorené aj mimo pracovných hodín

Fakturačné údaje Mgr. Barbora Bachratá - BISAN

Názov: Mgr. Barbora Bachratá - BISAN
Sídlo: Pekná cesta 15, 83152  Bratislava
IČO: 54333636

Hodnotenia Mgr. Barbora Bachratá - BISAN

Hodnotenia Mgr. Barbora Bachratá - BISAN Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Mirka Hodnotenia: 1Užitočné: 0
07.08.2023

S kraniosakrálnou terapiou som sa pvrýkrat stretla práve pod vedenim Barborky. Nie som človek, ktorý verí kadečomu a po pravde som ani nevedela čo mám očakávať. Barborka mi vysvetlila celý priebeh terrapie aj teoretické pozadie. Čo však prišlo potom, bol pre mňa jeden neuveriteľný zážitok. Doslova prepojenie tela a duše. Ťažko to slovami opísať, treba to zažiť. Je veťmi zaujímavé a pre mňa až nepochopiteľné ako vie nacítiť, čo človek rieši sám so sebou, alebo čo ho trápi. Mne táto terapia veľmi pomohla a môžem ju len vrelo odporáčať. Po terapii som sa cítila tak dobre, ako už dávno nie. Po dlhom čase uvoľnene a bez pocitu ťažoby. Barborka ďakujem ešte raz, ze tento veľmi silný zážitok a určite sme sa nevideli naposledy. Terapiu odporúčam všetkým, ktorí chcú urobiť niečo pre svoje telo a ducha. Za mňa je to neopísateľný zážitok.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lucia Hodnotenia: 1Užitočné: 1
31.08.2022

S kraniosakrálnou terapiou som sa prvýkrát stretla práve pod vedením Barborky Bachratej. Vôbec som nevedela, čo mám od terapie očakávať. Pani Barbora ma procesom terapie previedla a vysvetlila mi i teoretické pozadie. Po terapii sa cítim uvoľnená a ukludnená. Pre mňa je pri akejkoľvek terapii najdôležitejší pocit dôvery. Zverujem terapeutovi počas sedenia seba. Ak váhate, či kraniosakrálnu terapiu vyskúšať, tak pani Barboru vrele odporúčam. S pocitom dôvery a bezpečia vás procesom prevedie.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Zuzana Važanová Hodnotenia: 1Užitočné: 1
23.08.2022

Absolvovala som kraniosakrálnu terapiu a rodinné konštelácie. Vyriešili sme príčiny niektorých zdravotných a vzťahových problémov, ktoré ma roky trápili. Cítim sa lepšie, zdravšie a silnejšie. Najviac ma teší, že sa uvoľnili staré bloky a vytvoril sa tak priestor a energia na nové projekty a vzťahy v mojom živote. Vrele doporučujem!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Alternatívna medicína, liečitelia
Pridať firmu Nahlásiť chybu