Hľadať firmu

Kontaktné údaje Lekáreň U HIPPOKRATA, Zvolen

045 / 532 10 79
Lekáreň U HIPPOKRATA, Zvolen
Kremnická 2
960 01  Zvolen

Zdravotná starostlivosť, lekáreň - predaj liekov na lekársky predpis, voľnopredajné lieky, výživové doplnky a kozmetika.

Otváracie hodiny Lekáreň U HIPPOKRATA, Zvolen

Pondelok - piatok:
07:30 - 17:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje Lekáreň U HIPPOKRATA, Zvolen

Názov: Lekáreň U HIPPOKRATA spol. s r.o.
Sídlo: Kremnická 2, 960 01  Zvolen
IČO: 31641458
DIČ: 2021273771
IČ DPH: SK2021273771

Hodnotenia Lekáreň U HIPPOKRATA, Zvolen

Hodnotenia Lekáreň U HIPPOKRATA, ZvolenPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 7
Jaja Hodnotenia: 7Užitočné: 0
05.02.2019

Pani lekárnička je neochotná, pomalá, neprofesionálna - zjavne už prácu vzhľadom na vek nestíha. Keďže môj liek nemali, našla liek s tou istou účinnou látkou (ATB), ale na moju otázku, či je to tetracyklín, odpovedala, že nie, lebo to je doxyhexal - antibiotikum (účinnú látku to má ale tetracyklín, samozrejme, čo mi tvrdila, že nie). Na otázku, či to môžem s mliekom, povedala, že to na to nemá vplyv! Ale veď s mliekom a mliečnymi výrobkami sa to nekomzumuje...veď je to tetracyklin! Načo je taký lekárnik? To môže byť aj automatická výdajňa liekov a doma si všetko preštudujem sama! Dávno som v tejto lekárni nebola, ale už ani nepôjdem, keďže pani, čo tam robí zjavne o liekoch, ktoré vydáva nič nevie! Ta spriaznená duša, ktorá je tu nižšie spomínaná, v tejto lekárni už dávno nepracuje.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
apa Hodnotenia: 2Užitočné: 0
25.04.2018

veľmi neochotná pracovníčka lekárne arogantné vystupovanie na môj dotaz či majú spomínaný liek mi odpovedala ,,že asi nie,,a keď som sa znova opýtal či teda majú alebo nie tak jednoducho mi zložila telefón.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Spriaznena-dusa Hodnotenia: 1Užitočné: 3
09.12.2013

Jednoznačne odporúčam túto lekáreň. Mimoriadna ochota, veľmi milý a ľudský prístup. Celý personál tejto lekárne je na vysokej profesionálnej úrovni. Bola som veľmi, veľmi, veľmi spokojná. Budem i naďalej chodiť do tejto lekárne. Ďakujem Vám všetkým, ktorí v tejto lekárni pracujete. M.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Lekárne
Pridať firmu Nahlásiť chybu