Hľadať firmu

Kontaktné údaje LINGUA, s.r.o.

LINGUA, s.r.o.
J. Kráľa 4/A
974 01  Banská Bystrica
P.O.Box: 414
Budova Proxima na Hušťáku, 1. poschodie.
Kontaktovať e-mailom

Súdny prekladateľ z jazyka talianskeho a anglického. Preklady so špecializáciou na oblasť práva, účtovníctva a ekonomiky. Preklady obchodnej korešpondencie, slovenských zákonov.

Fakturačné údaje LINGUA, s.r.o.

Názov: LINGUA, s.r.o.
Sídlo: J. Kráľa 14269/4A, 974 01  Banská Bystrica
IČO: 31628486
DIČ: 2020456306
IČ DPH: SK2020456306

Hodnotenia LINGUA, s.r.o.

Hodnotenia LINGUA, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Lucia Hodnotenia: 1Užitočné: 0
23.08.2019

Ja som s p. Kučákom nemala nikdy problém. Prekladá načas, kvalitne (viem posúdiť AJ, sama som lingvista) a ceny sú primerané, niekedy dokonca viac ako. Občas sa s ním dalo dohodnúť aj na overenej korektúre. To sa s každým nedá a je to dôkazom skutočnosti, že asi nebude mať obrovské ego, čo je u mňa vždy plus. Prekladateľ si tiež môže za služby účtovať niekedy až po dôkladnom preštudovaní originálu a to sa vždy žiaľ nedá urobiť na počkanie. Toto pani nižšie teraz možno nevysvetlím, ale aj tak som to chcela kvôli iným napísať. Jej hodnotenie považujem za dosť spakruky a veľmi nefér a cítim občiansku povinnosť vykompenzovať to 6 hviezdičkami, maximálne tam však môžem dať len 5, takže až 5 tam odo mňa ide mať. A ak sa kvôli niečomu náhodou urazil, nuž, aj ja som sa urazila, keď som si prečítala ten príspevok nižšie a veľmi, asi sa mu teda veľmi nečudujem. Ďakujem za príležitosť vyjadriť tento názor, bol to dobrý pocit, môcť mu to tu trochu vykompenzovať.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Andrea Hodnotenia: 1Užitočné: 0
01.10.2018

Pri objednávaní služieb u pána Kučáka si dajte veľký pozor. Neinformujte sa koľko stoja jeho služby, nakoľko ho to veľmi pobúri. Vopred dohodnutú objednávku v jednom momente odriekne, s odôvodnením že mu prišiel veľký súdny preklad. Aká náhoda. Veľmi arogantné a drzé správanie sa. Neodporúčam.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Anglický jazyk ‑ preklady Taliansky jazyk ‑ preklady Preklady
Pridať firmu Nahlásiť chybu