Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Hotel Lineas

051 / 772 33 25
051 / 772 28 15
Hotel Lineas
Budovateľská 14
080 01  Prešov
Kontaktovať e-mailom

Ubytovanie v jednoposteľových a dvojposteľových izbách s TV, samostatnou kúpeľňou, WC a balkónom. Kapacita hotela je 160 izieb. Reštaurácia, kaviareň, salónik, jedáleň, bowling, relaxačné centrum.

Fakturačné údaje Hotel Lineas

Názov: LINEAS, s.r.o.
Sídlo: Budovateľská 14, 080 01  Prešov
IČO: 31692923

Hodnotenia Hotel Lineas

Hodnotenia Hotel LineasPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
anonym Hodnotenia: 1Užitočné: 1
25.01.2018

Už pár mesiacov bývam v Hoteli LINEAS, ale to čo tu zažívam som ešte nikde nezažil. Hotel samotný vyzerá hrozne, stará socialistická budova. Pribudli nové tabule, ktoré vôbec nepasujú k celkovému vzhľadu a nevyzerá to priaznivo. Vnútro hotela pekné, ako nové..teda aspoň recepcia, aby uchvátila na 1. pohľad. Výťahy sa kazia a izby sami o sebe sa za 30 rokov vôbec nezmenili - spomína môj oco. Radiátor na izbe mi ide 24/7 no aj tak je stále zima. Vzhľadom na 3 hviezdičkový hotel je kvalita reštaurácie úplne mimo. 5 eur som zaplatil za nechutnú pizzu, ktorú si môžem objednať za 3 eurá z pizzerie aj s dovozom a bude chutiť lepšie. Obsluha v reštaurácii je úplne super, no nedávno tam pribudla nová čašníčka a nemá vôbec šajnu, kto kedy prišiel a radšej si idem objednať k pultu. Na recepcii, ochotné, no niekedy celkom nechápu čo sa deje. Vedenie hotela je zmes nekompetentných, nezosynchronizovaných, nekorektných a hlúpych ľudí. Prečo má 3 *** je mi záhadou. Aj tá jedna hviezda je veľa.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Erorr Hodnotenia: 1Užitočné: 2
09.12.2015

Konečne mi čašníčka vysvetlila, prečo sa u nás na svk nemôže podávať voda z vodovodu, za čo som jej veľmi vďačný. No dostalo ma to, keď vzápätí nám tá istá čašníčka veľmi "príjemným" tónom vysvetlila, aby sme si rychlo objednali, lebo ona NEMÁ ČAS! Prosím? To kde sme, že čašníčka, ktora je koniec koncov platená z našich peňazí, nemá čas na zákazníkov? Tak o chvíľu prišla iná čašníčka, ktorá nás hneď v úvode, rovnakým tónom hlasu ako kolegyňa, upozornila citujem: ,,Nevyskakujte, lebo tu už nikdy nevkročíte!" Celý večer nás obsluhovali, ako keby sme boli nejaký úbožiaci. Na záver, keď sme odchádzali, sme sa zo slušnosti ospravedlnili, na čo slečna pohotovo odvetila: ,,Nemyslite si, že keď máte šál Louis Vuitton, že môžete vyskakovať!" Takže, krásne dámy, Vážení páni, ak máte šál podobnej značky, do podniku v Hoteli Lineas určite nechoďte!!!!!!! Ešťeže som ráno šiel na raňajky do Nico caffee, a odchádzal som z Prešova z dobrým pocitom.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Hotely Dvojhviezdičkové hotely
Pridať firmu Nahlásiť chybu