Hľadať firmu

Kontaktné údaje MVDr. Rastislav Siládi - veterinár

0908 422 002
MVDr. Rastislav Siládi - veterinár
Kuzmányho nábrežie 322/2
960 01  Zvolen
Zvolen malá stanica, Červená budova Lucia.

Veterinárna ambulancia. RTG, USG, ortopedické, neurologické a očné vyšetrenia, hematológia, biochémia, sérológia, diagnostika gravidity, operácie, preventívne prehliadky, odstraňovanie zubného kameňa.

Ordinačné hodiny MVDr. Rastislav Siládi - veterinár

Pondelok - piatok:
09:00 - 13:00 14:00 - 18:00
Sobota:
09:00 - 12:00
Nedeľa:
zatvorené
Poznámka: Ne: podľa osobného dohovoru

Fakturačné údaje MVDr. Rastislav Siládi - veterinár

Názov: MVDr. Rastislav Siládi
Sídlo: 507, 966 15  Banská Belá
IČO: 42007852

Hodnotenia MVDr. Rastislav Siládi - veterinár

Hodnotenia MVDr. Rastislav Siládi - veterinárPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 2
Mária Čepcová Hodnotenia: 2Užitočné: 0
18.08.2022

V žiadnom prípade u tohto pána!!!Počas dovolenky sme nechali nášho psíka na týždeň a katastrofa.Vrátil nám ho špinavého,smradľavého,ale čo je horšie vychudnutého a vraj sa ani nepostavil.Šplechol nám to len tak ,ako by nič.Áno náš psík už mal 13rokov ,ale štyri krát v priebehu dňa sme ho venčili a pomalým krokom nemal problém s prechádzkou.Ako tak mohol psíka,ktorého mal zvereného a zobral za to peniaze nechať v takom stave.Existuje predsa telefón!!!Chceli sme si ho ísť prevziať,no vraj nikto nie je doma.Čo je to teda za hotel,keď tam pri tých psíkoch nikto nie je.Po týždni sme o neho prišli,aj keď sme sa ešte pokúšali dať ho dokopy.Pribral,no na labky už nevládal..Tento hotel a tohto veterinára nikomu neodporúčam!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Betty Hodnotenia: 1Užitočné: 0
27.09.2021

neodporúčam a vystríham .zajko mal problémy s očami,tiekla mu biela tekutina z oboch očí,tak mu obstrihal mihalnice a povedal že bude potrebná operácia,Po pár dňoch som sa dostavila na operáciu .musela som čakať vonku pred ordináciou a po hodine a pol ma zavolal že je po operácii a že zajko dlho spal po narkoze preto som musela tak dlho čakať .zaplatila som 75euro a myslela som so že po par dňoch po operácii bude už dobre.Opak bol pravdou problém pretrvával tak som sa obrátila na druhého veterinára a ten zistil že zajko nebol operovaný a 75 euro sme zaplatili len za uspatie. po tejto zlej skúsenosti vôbec neodporúčam ísť so zvieratkom k tomuto klamárovi a falošnému človeku.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Renáta Hodnotenia: 1Užitočné: 0
17.08.2018

Jednoznacne odporúčam. Chodíme k nemu uz 10r.a ani raz nezaváhal pri chorobe, vzdy dobre poradil a snazil sa pomoct najlepsie ako vedel.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
sontrek Hodnotenia: 1Užitočné: 2
01.08.2017

Absolutne neodporucam-ked som psika doniesol pan Mvdr sa ani nespytal ako sa psik vola ake ma navyky-ako zerie no proste nic a ani zmluva nic nedal-psik po troch dnoch vystresovany,hnackoval neodporucam ani nahodou

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Veterinári, veterinárne ambulancie Hotely pre psov
Pridať firmu Nahlásiť chybu