Hľadať firmu

Kontaktné údaje Urológia, FN Trnava

033 / 593 88 86
Urológia, FN Trnava
Andreja Žarnova 11
917 01  Trnava

Liečba ochorení močovo-pohlavného traktu mužov - obličky, močovod, semenníky, semenovody a semenné mechúriky a močového traktu u žien - obličky, močovod.

Fakturačné údaje Urológia, FN Trnava

Názov: Fakultná nemocnica Trnava
Sídlo: Andreja Žarnova 11, 917 75  Trnava
IČO: 00610381
DIČ: 2021191084

Hodnotenia Urológia, FN Trnava

Hodnotenia Urológia, FN TrnavaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Maria Hodnotenia: 1Užitočné: 1
18.10.2019

Za mna len tolko operacia sa podarila pacient zomrel..neprajem nikomu nic zle otca mi to uz nevrati toho sme v utorok pochovali..ale davali ste mu nadej ze ked sa da zoperovat bude zit..stav nieje smrtelny ale je vazny..slova tych uzasnych spickovych odbornikou..mozte sa hambit aby 7 tyzdnou po operacii mechura zomrel..viem ze ta operacia bola spackana a nebudem to dalej hnat ale mozte sa hambit..mal len 62 r..karma sa vrati..mozte sa hambit..cest jeho pamiatke

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
MUDr. Karol Galla Hodnotenia: 1Užitočné: 6
20.02.2017

Je síce pravda, že som lekár na dochodku, čo ešte pracuje, ale volať p. Primarovi jeden deň a pozrieť sa na Vás na druhý deň i ked nemá ambulatné hodiny i keď pridete trochu omeškane, jeho vysoko profesionalný prístup k vyšetrenie a danie terminu o týždeň je ako v rozprávke....I setrička super milá, ochotná, promptná a odborne fundovaná,ako inde nie! Môj záver: mám šťastie, že som na tom najlepšom urologickom pracovisku na Slovensku i keď všetky poznám a nie je zanedbatelné, že majú špičkovú laserovu technologiu,Ďakujem Vám už i teraz za všetko doteraz. Ste super!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Urológia
Pridať firmu Nahlásiť chybu