Hľadať firmu

Kontaktné údaje Klinika fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, Fakultná nemocnica Nitra

037 / 654 54 35
Klinika fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, Fakultná nemocnica Nitra
Špitálska 6
949 01  Nitra

Rehabilitačné oddelenie pre dospelých a deti od školského veku s ochoreniami pohybového aparátu, za účelom intenzívnej rehabilitácie.

Fakturačné údaje Klinika fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, Fakultná nemocnica Nitra

Názov: Fakultná nemocnica Nitra
Sídlo: Špitálska 6, 949 01  Nitra
IČO: 17336007

Hodnotenia Klinika fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, Fakultná nemocnica Nitra

Hodnotenia Klinika fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie, Fakultná nemocnica NitraPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 3
Monika Hodnotenia: 3Užitočné: 2
27.06.2018

Rada by som sa pridala a podakovala pani prednostke. Je to skvela lekarka, odbornicka a profesionalka. Velmi mi pomohla a jej pristup bol na výbornú. Bolo to este v marci a momentalne uz nemam bolesti. Mala som herniu disku a velke bolesti. Myslim, ze po vsetkom co som absolvovala, to bola prave ona co mi najviac pomohla. Ďakujem a zelam jej vsetko dobre. Dufam, ze pozitivna energia ktoru dava sa jej vrati.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 4
27.10.2012

moje hodnotenie........nemozem zacat inak ako pismenkami ...odbornost kvalita vykonavanych ukonov ...milyyy ludsky pristup k pacientom ...niekedy az nadludskee vykony sestriciek s obeznijsimi pacientmi ...trpezlivost rehabilitacnych sestriciek a ich pracovne nasadenie casovo stihat vsetkych pacientov. bola obdivuhodnaa ...ale vzdy boli mile a ich uz lieciaci usmev im nikdy nechybal na tvarach ......... nemozem nespomenut ......pani PREDNOSTKU ....pani PRIMARKU ....a pana doktora KOZARA .....ktori suu zarukou kvality liecebnych a rehabilitacnych procesov liecby....ich pristup k pacientom je vysoko profesionalny a odborne na vysokej urovni ....adekvatne k moznostiam kliniky ...!!!! ZAVEROM MOJHO KRATKEHO ZHRNUTIA POZNATKOV Z KLINIKY........VYSLOVUJEM VSETKYM ZAINTERESOVANYM V MOJEJ USPESNEJ LIECBE .... ..VELKEEEE ....DAKUJEM...!!!! s pozdravom celemu kolektivu ....vas pacient .....NAGY PAVOL ...cest vasmu poslaniu..!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Rehabilitačné
Pridať firmu Nahlásiť chybu