Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Miloš Koleno MOTORSERVIS - KOLENO

038 / 760 41 22
Miloš Koleno MOTORSERVIS - KOLENO
Trenčianska cesta 4631/6
957 01  Bánovce nad Bebravou
Kontaktovať e-mailom

Motoservis. Oprava motorov, meranie opotrebovaných súčiastok motorov, pneuservis, predaj náhradných dielov a súčiastok.

Fakturačné údaje Miloš Koleno MOTORSERVIS - KOLENO

Názov: Miloš Koleno MOTORSERVIS - KOLENO
Sídlo: Trenčianska cesta 4631/6, 957 01  Bánovce nad Bebravou
IČO: 33412545
DIČ: 1020432996

Hodnotenia Miloš Koleno MOTORSERVIS - KOLENO

Hodnotenia Miloš Koleno MOTORSERVIS - KOLENOPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Dominik Hodnotenia: 1Užitočné: 0
01.07.2023

Nikdy nič nedávať robiť !!! Budete oklamaný a zaplatíte si to dva krát .. hľadajte si iný servis ako túto p. Koleno .. nikdy !!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Martin Mikula Hodnotenia: 1Užitočné: 2
05.12.2020

...tak naspäť k môjmu prìbehu s panom Kolenom...zaplatil som teda 1830€ za "opravu" motora, podotykam źe predbeźnu sumu opravy mi nebol schopný povedať 2 mesiace ćo bol motor u nich. Samozrejme źe som bol paradne nasratý ...ale dobre. Motor je podla pana Kolena 100% urobeny a bude chodiť nie ako tie všetky sračky z Polska čo potom musia oni poravovať. Motor som poskladal a naštartoval...naskočil pohoda. Druhy deñ idem podorabať veci aby sa auto čo pol roka stalo dalo uživať a naštartujem, otal svietiť olej! Vymenil som snimač za novy a nič. Olej svieti motor teda nemaźe. Nakoniec som ho musel cely znova rozobrať a zistenie pričiny ma šokovalo. Vyvaźivaci hriadel ktory je na retazi spolu s olejovým čerpadlom je zadrety tak źe rataz roztrhlo. Hriadel som vytiahol reverznym kladivom ložiska ktore osadzali u Kolena boli obe prilepene-privarene k hrideli...pomeral som presahy a +0.01mmm?! Lożisko pretočilo v uloźenì, zavrelo mazaci otvor, zadrelo hriadel,roztrho reťaz olejoveho ćerpadla .

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Maetin Mikula Hodnotenia: 1Užitočné: 1
05.12.2020

Tak źe moja skùsenosť s pànom Kolenom "najväčšim odbornikom" na motory.... Dal som si v tejto firme opraviť motor 2,5 crdi D4CB do stareho Sorenta. Dolo treba zarovnať z vrchu blok porobyť hlavu a prelisovať loźiska na vyvaźovakoch. Keď som chcel vedieť predbeźnu cenu cenu tak pan Koleno osobne nebol dva mesiace schopný mi povedať ani predheźný rozpoçet ceny opravy, stale len tie isté vyhovorky: że kolko vela maju roboty a bla bla bla... nakoniec po dvoch mesiacoch čo bol môj motor u Kolena a čo som każdy týźdeñ volal čo s tym je mi pan Koleno zavolal że to mam hotové a że cena opravy 1830€ ! Skoro som odpadol lebo komplet poskladaný holomotor s pol ročnou zarukou sa predaval za 1800eur. Keď som sa s nim po telefone pekne pohadal a povedal som mu źe mu oznamim kedy si po motor pridem lebo peniaze musim dať dokopy, źe som s takou sumou neratal a że mi dopredu nedal vedieť ani pribliżnu cenu opravy, źe keby som toto vedel tak určite nedam za takuto cenu opravovať uvareny motor ale kupim

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Tom Hodnotenia: 2Užitočné: 1
14.01.2019

nevedia odpísať, aké majú otváracie hodiny, pýtal som sa mailom, kedy sa môžem zastaviť.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Oprava motorov Autoservisy Pneuservisy
Pridať firmu Nahlásiť chybu