Hľadať firmu

Kontaktné údaje I. Neurologická klinika, Nemocnica Staré Mesto

02 / 572 904 52
I. Neurologická klinika, Nemocnica Staré Mesto
Mickiewiczova 13
813 69  Bratislava
Ďalšie kontakty

Kompletné služby v odbore neurológia. Vedecké pracovisko Univerzity Komenského Bratislava, poskytovanie pregraduálnej a postgraduálnej výučby v slovenskom aj anglickom jazyku.

Hodnotenia I. Neurologická klinika, Nemocnica Staré Mesto

Hodnotenia I. Neurologická klinika, Nemocnica Staré MestoPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
marokaj60@gmail.com Hodnotenia: 1Užitočné: 4
17.02.2018

Dobry den, Bola som hospitalizovana na Vasom oddeleni par dni, vsimla som ze jedna vasa zamestnakyna ma respiracne problemy ,kaslala a podla toho ako mala obviazane hrdlo aj bolesti,upozornila som ju ze by sa mala liecit doma.Osopila sa na mna s otazkou kto ju bude zivit krd bude msrodit, a co ostatni pacienti,ako k tomu pridu ? Vazeny pan prednosta kliniky ako je mozne ze pocas zakazu navstev pre chripku chori personal moze pracovat na oddeleni?

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Dana Hodnotenia: 1Užitočné: 6
20.10.2015

Chceli by sme veľmi pekne poďakovať pracovníkom na neurologickom oddelení, tejto nemocnice. Prístup pána prof. Turčányho, pani doktorky Megovej, Farkašovej , opatrovateľov, zdravotných sestier bol proste na úrovni, na takej aká by mala byť aj v iných nemocniciach. Moju maminku tam doviezli v zlom stave a tam jej neskutočne pomohli. Bola veľmi spokojná zo všetkými. Ešte raz veľká vďaka Vám, všetkým pracovníkom na tomto oddelení.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Neurológia, neurologické ambulancie Kliniky
Pridať firmu Nahlásiť chybu