Hľadať firmu

Kontaktné údaje Karpi, spol. s r.o.

0903 633 800
0911 633 803
Karpi, spol. s r.o.
Gorazdova 8
052 01  Spišská Nová Ves
Kontaktovať e-mailom

Zabezpečovanie nákladnej cestnej dopravy a prepravy tovaru, špedícia, regionálna preprava osôb, prenájom prívesov, mulčovanie, špeciálne terénne práce a výkopové práce.

Fakturačné údaje Karpi, spol. s r.o.

Názov: Karpi, spol. s r.o.
Sídlo: Gorazdova 8, 052 01  Spišská Nová Ves
IČO: 36591874
DIČ: 2021981764
IČ DPH: SK2021981764

Hodnotenia Karpi, spol. s r.o.

Hodnotenia Karpi, spol. s r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
ATT Hodnotenia: 1Užitočné: 0
05.10.2023

Náš dlhodobý partner na prepravu v relácii Budapešť - východ Slovenska. Absolútne špičkové služby za rozumné prepravné, prístup majiteľa firmy, ktorý je zároveň vodičom, presahuje všetky očakávania. Ohlasy od našich zákazníkov na vykládkach veľmi pozitívne, oceňujú pružnosť a ochotu. Píšem názor na základe rádove stovky zrealizovaných prepráv. Ivana je tiež skvelá vo svojej roli špedície, často nám pomohla v reláciách, ktoré oni nejazdia, a dostali sme bezvadné služby. Túto firmu naozaj môžem doporučiť!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Matej Lopta Hodnotenia: 1Užitočné: 1
26.08.2015

Pán je síce ochotný, no jeho manželka Ivana Karpinská iba v jednom kuse podvádza zákazníkov, je totálne neochotná sa dôveryhodne zo zákazníkom dohodnúť!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 1
11.08.2015

V lete 2013 sme potrebovali priviezť niečo rozmernejšie z Košíc do SNV. Pán K. šiel práve z Maďarska, tak sa ponúkol, že nám to cestou zoberie, lenže dotyčný žiadal za tovar sumu vopred ako hotovosť a nechcel to prijať ani cez účet, keďže som nemal za ním ako pricestovať, tak som žiadal pána Karpinského, nech to dá zo svojich a ja mu to dám ako hotovosť + príplatok za dovoz tu v SNV. Pán Karpinský bol ochotný a súhlasil, že to vyplatí vopred predajcovi, tak bolo to v poriadku. Nemali sme to ako vyzdvihnúť hneď, tak sme aj žiadali, či si môžme pár dní u neho tovar uskladniť, súhlasil s príplatkom 5€ za pár dní. Problémy ešte len nastali, jeho manželka Ivana nás chcela najprv okradnúť, že vraj 5€ za každý deň, čo nebola pravda - zavadzajúce, boli sme potom dohodnutí, že sa stretneme v meste a zložíme im hotovosť za tovar + sumu za dovoz tohto tovaru a začala nás ako zákazníka odháňať, že manžel ochotný síce je, ale ona že si to nepraje, takto nám mladá mr... skazila obchod - neodporúčam!

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Na predmetnu prepravu z KE si spominam, islo o motocykel manzel sa dohodol, no nasledne vyslo najavo ze dotycny nema momentalne peniaze bude mat na vyplatu. Tovar / motorku sme si mali nechat u nas, kym nebudu mat peniaze. Situaciu sme vyhodnotili ako rizikovu a navrhli aby si to financne vysporiadali a bez problemov prepravu zrealizujeme. (Tuto skutocnost som oznamila panovi resp. jeho matke ja, ). Su pravidla ktore platia vsade a pre kazdeho.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Vnútroštátna preprava tovaru Medzinárodná preprava Preprava osôb
Pridať firmu Nahlásiť chybu