Hľadať firmu

Kontaktné údaje Promont Glass s.r.o.

0918 623 064
Promont Glass s.r.o.
Chemlonská 112
066 01  Humenné
Kontaktovať e-mailom

Zasklievanie balkónov a terás, prekrytia bazénov, výroba vitráží a dekoračného skla. Výroba reklamných nápisov a pútačov.

Fakturačné údaje Promont Glass s.r.o.

Názov: Promont Glass s.r.o.
Sídlo: Chemlonská 112, 066 01  Humenné
IČO: 45337373
DIČ: 2023257742

Hodnotenia Promont Glass s.r.o.

Hodnotenia Promont Glass s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Martin Hodnotenia: 1Užitočné: 1
04.08.2021

Ruky prec od tejto firmy. Pan Carik je velmi neseriozny clovek a velky klamar. Zamestananci lenivi a neschopni.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 4
Michal Fecik Hodnotenia: 4Užitočné: 2
07.07.2021

Uvedena firma realizovala stavbu zimnej zahrady na existujucej terase. Pouzili biele hlinikove profily a krytinu lexan. Nekvalitna praca a pouzity nekvalitny material. Reklamacia chyb a nedostatkov a ich odstranenie bola realizovana po takmer dvoch rokoch od odovzdania zimnej zahrady pod hrozbou dalsieho riesenia sudnou cestou. Po cca 6- tich rokoch od uplynutia zaruky sa vsetky hlinikove profily olupali alebo su odute a lupu sa. Miesto hlinikovej kontrukcie v bielej farbe mam postupne celu konstrukciu v prevedeni hlinik bez povrchovej upravy. Na telefonat reagovali velmi laxne a neprofesionalne. Uvedeny problem sa ich uz netyka, pretoze uz je po zaruke.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Gabriela Hodnotenia: 2Užitočné: 4
05.12.2019

Tri mesiace cakam na presklenie balkona a stale sa na nieco vyhovaraju. Raz , ze zle zamerali balkon, potom ze cakaju na skla. Ked skla pridu, tak ze to musia poskladat. Ked to akoze poskladaju, tak zavola, ze vtedy a vtedy pridu, co sa nestane a kolotoc vyhovoriek a klamstiev pokracuje. Dodnes nevieme termin realizacie, hlavne ze si vyuctovali 6Ô percentnu zalohu .Mozno by pomohla medializacia, aby sa pohla realizacia. Z vlastnej skusenosti tuto firmu nikomu neodporucam

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Matej Hodnotenia: 1Užitočné: 2
27.09.2019

Veľmi zlá skúsenosť s prerábkou balkóna Bol som v kontakte priamo s majiteľom a čo vám ten nasľubuje to nikto nesplní. Termíny absolútne nedrží a pokiaľ nebudete otravovať tak si buďte istý že budete stále odsúvaný. Aspoň že konečná vydupaná montáž bola prevedená celkom kvalitne. Nemôžem povedať nič proti chlapom čo to robili, ale manažérsky nezvládnuté riadenie a plánovanie a ako som sa dozvedel toto robia so zákazníkmi stále. Odporúčam pri platení zálohy do objednávky/zmluvy o dielo dopísať pokuty za nedodržanie termínov a jasné a presné termíny, ináč si pripravte poriadne nervy a nakoniec aj tak s končíte s tým že sa na majiteľa len vykričíte - len očividne jemu je aj to jedno :) Ja neodporúčam a viac od nich nič neobjednám.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Úžitkové sklo a zrkadlá
Pridať firmu Nahlásiť chybu