Hľadať firmu

Kontaktné údaje Ivan Deák - DEÁK-STRAKA

037 / 651 17 22
Ivan Deák - DEÁK-STRAKA
Bratislavská cesta 1
949 01  Nitra

Sprostredkovanie predaja ojazdených a starších motorových vozidiel. Prevádzkovanie autoservisu - opravy a údržba automobilov.

Fakturačné údaje Ivan Deák - DEÁK-STRAKA

Názov: Ivan Deák - DEÁK-STRAKA
Sídlo: Bratislavská 1, 949 01  Nitra
IČO: 32750056
DIČ: 1020396003
IČ DPH: SK1020396003

Hodnotenia Ivan Deák - DEÁK-STRAKA

Hodnotenia Ivan Deák - DEÁK-STRAKAPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 30
Vladimir BOKOR Hodnotenia: 30Užitočné: 3
24.12.2016

DEAK- STRAKA klamu pri Predaji NEKUPUJTE od NIch nič Reklamacie Drzo, Arogantne NERIEšIA a ICH tresnu činost ZAKRIVA NITRIANSKA POLICIA A PROKURATURA , Su to drzaci arogantny Patria za Mreže tam i Pojdu nam sposobili Śkodu viac ako 8000 euro Pri predaji Zatajili že Auto bolo Tažko BURANE a zmanipulovali KONTROLU auta, Su to Klamari ktori už mali bit davno za Mrežami, Vladimir BOKOR

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 2
30.03.2016

Dobrý deň. Nedá mi, nezareagovať na Vaše hodnotenie v ktorom opisujete Firmu Deák -Straka ako podvodníkov . Ja som u nich kúpil asi sedem vozidiel a bol som a aj som spokojný. Odporučil som ich aj svojim známym po celom Slovensku, ktorý si tam tiež kúpili auto a sú spokojný. Práve ich serióznosť pri predaji sa mi páčila. ( ak bolo auto búrané , mali k nemu fotodokumentáciu ktorú mi ukázali) a bolo na mojom rozhodnutí či si auto kúpim. Osobne si myslím, že asi vy ste bol veľmi nepríjemný k ním a preto ste nenašli spoločné riešenie. Určite poprosím aj svojich známych, aby sa vyjadrili k tomuto hodnotenie , či už kladne , alebo záporne. Sám som zvedavý na ich reakcie, pretože niektorý tam už kúpili aj viac vozidiel.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
mária Hodnotenia: 2Užitočné: 3
25.03.2016

U tohto predajcu DEÁK-STRAKA auto nekupujte! Mi sme kúpili a dodnes máme veľké problémy . Nakoľko nám zatajili , že auto bolo búrané. Na predvádzacej jazde auto vychválili do neba, len aby predali! Ale potom, už nereagujú na nič .Arogancia na úrovni! Reklamáciu do dnes nevybavili a ani nič nevyplatili. Naša škoda je veľká ca:8000 euro .POZOR! Potom je už neskoro. A štát vám nepomôže .Kto má peniaze má i v tejto krajine Zákonnosť.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 7
Vladimír Bokor Hodnotenia: 7Užitočné: 3
21.09.2015

Táto firma Deák- Straka nás uviedla do omylu a podvodom nám predala os.auto Opel Vectra C, ktoré bolo BURANÉ a zatajili vady a Reklamácie riadne neriešili. Jednu Reklamáciu zmanipulovali .Ich Tr.činnosť chráni Okr. a Kr. Prokuratúra V Nitre a Polícia .Všetky dôkazy , ktoré boli a Tr.oznámenia účelovo zamietli. Mňa zastrašovali, aby som o Tr.činnosť mlčal. Reklamáciám sa vyhýbajú a schovávajú sa ..Spôsobili mi škodu cca:8000 euro. To , že ich chráni Prokuratúra a Polícia -zakrýva účelovo dôkazy to môže byť len na skorumpovanom Slovensku. Od roku 2010 riešim túto firmu.. Vladimír BOKOR

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Autobazáre Autoservisy Autoklampiari
Pridať firmu Nahlásiť chybu