Hľadať firmu
Dnes:  13:00 - 17:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje Valpe s. r. o.

0904 893 613
Valpe s. r. o.
Mierové námestie 11/A
903 01  Senec
V pasáži oproti Mestskému úradu
Kontaktovať e-mailom

Zameranie, montáž a servis okien - plastových, drevených, hliníkových, dverí, podláh - drevených, laminátových, koberce, garážové brány - rolovacie, výklopné, tieniaca technika - žalúzie, markízy.

Otváracie hodiny Valpe s. r. o.

Pondelok - piatok:
13:00 - 17:00 Otvorené
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje Valpe s. r. o.

Názov: Valpe s. r. o.
IČO: 35841737
DIČ: 2020216352
IČ DPH: SK2020216352

Hodnotenia Valpe s. r. o.

Hodnotenia Valpe s. r. o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 0
28.02.2015

Objednal som si vchodové dvere do panelového bytu zn. Benedoor bol som nad mieru spokojný aj s dverami a montážnikmi prišli vybúrali aj pekne po sebe upratali . Zárubna nemá otvory na kotviace skrutky takže sa nedá kotviť,ale má vo vnútri kotviace plechy, ktoré sa s betonom spoja. Vyspravenie a malovanie okolo zárubne som si spravil sám. Dvere aj po čase sú v poriadku - max. spokojnosť.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 0
26.02.2015

Objednala som interiérové dvere do celého bytu aj vchodové dvere v rovnakej farbe ako tie interiérové. Dvere prišli v poriadku aj montážnici boli milí a sympatický, všetko čo mali spraviť spravili, samozrejme okrem maľovania okolo vybúranej vchodovej zárubne. Maximálna spokojnosť. Perfektný pomer kvalita a cena.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Paul88 Hodnotenia: 1Užitočné: 1
02.12.2014

Objednal som bezpeconstne dvere solodoor aj s montažou všetko prebehlo vcelku dobre akurat novu zarubnu iba zaliali betonom a nekotvili nicim pritom som to pri zadavani objednavky ziadal a aj mi to prislubil no pri montazi sa tvarili co od nich chcem a ze to neni nato zarubna a bude to dobre aj bez toho. Pritom všade su clanky ze to jednoznacne kotvit treba beton je tam iba proti roztlaceniu ale neudrzi sam osebe tu zarubnu pri vyrazani ... dalsia vec vyspravenie okolo dveri odmietli spravit nakolko oni vobec tieto roboty nerobia ze nato si mam zavolat inu firmu obrezali penu okolo a to bolo všetko... moja rada znie : radšej si dopredu všteko vyzistite co vam za danu cenu spravia a ked nech to daju aj na papier ...

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Plastové okná Hliníkové okná Interiérové dvere
Pridať firmu Nahlásiť chybu