Hľadať firmu

Kontaktné údaje PAROCinvest s. r. o.

0948 234 737
PAROCinvest s. r. o.
Obchodná 19
811 06  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Stavebné práce - zatepľovanie budov, revitalizácia bytových domov, výstavba rodinných domov, fasády, hydroizolácie plochých striech, klampiarske práce.

Fakturačné údaje PAROCinvest s. r. o.

Názov: PAROCinvest s. r. o.
Sídlo: Obchodná 19, 811 06  Bratislava
IČO: 36318906
DIČ: 2020178380
IČ DPH: SK2020178380

Hodnotenia PAROCinvest s. r. o.

Hodnotenia PAROCinvest s. r. o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 3
Dada Hodnotenia: 3Užitočné: 2
18.09.2015

Firma parocinvest su podvodnici a klamary. Pozor na nich !!! Urcite neodporucam si od nich davat cokolvek robit a uz vobec im nedavat peniaze za nedorobenu pracu lebo im rovno mozete zamavat na pozdrav..

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 8
06.08.2014

Firma Parocinvest sú zohratá partia klamárov, zlodejov, podvodníkov...... Pán Filip Rzavský a jeho Pán Ján Kubovič sú Ľudia bez chrbtovej kosti. Ak chcete od nich prácu, najskôr od Vás vymôžu peniaze za materiál.Samozrejme už ich viac neuvidíte, nie to ešte, že by vrátili peniaze alebo odviedli zaplatenú robotu.Ak pre nich niekto robí,stále len sľubujú peniaze, naťahujú Vás, nasľubujú modré z neba a koniec? Nakoniec Vám prestanú zdvíhať telefón, prestanú odpovedať na e-maili,jednoducho majú Vás v pi.....Pozor na túto firmu a na týchto 2 novodobých pirátov.Je to banda špinavých zlodejov!!!!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 3
01.08.2014

S firmou PAROCinvest mam velmi ylu skusenost. Na AAA Dopyt som si zadala ponuku na opravu garaze a firma mi ponukla akciovu cenu. dohodli sme sa na termine a konatel firmy pan Filip Rzavsky odo mna prevzal zalohu na material a dal mi prijmovy blocek. Povodny termin dohodnutych prac nedodrzal a dohodli sme sa na novomtermine-ktory vsak zial tiez nedodrzal a takto to pokracovalo asi 2 tyzdne -potom mi prestal dvihat telefon. Na moju pisomni staznost mailom som najskor dostala odpoved ze sa vyjadria do zrciteho terminu-ziadne vyjadrenie som vsak nedostala a moja ziadost o vratenie zalohy zostala odignorovana. Takze vobec neodporucam si nieco zacinat s tymito podvodnikmi

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Sú to obyčajní zlodeji a podvodníci!!!!!!Mám podobné skúsenosti.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Rekonštrukcie fasád Zateplenie striech Zateplenie domov
Pridať firmu Nahlásiť chybu