Hľadať firmu
Dnes:  zatvorené
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje Supermobily.sk

0908 725 124
Supermobily.sk
Pažického 404/8
907 01  Myjava
Kontaktovať e-mailom

Internetový predaj mobilných telefónov prevažne na 2 sim karty, najmä značky Xiaomi, Cubot, Elephone, Huawei, Lenovo, Nokia, Umidigi. Tiež odolné smartphony Doogee, Oukitel, Ulefone, Blackview.

Otváracie hodiny Supermobily.sk

Pondelok - piatok:
zatvorené
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje Supermobily.sk

Názov: Supermobily.sk
Sídlo: Pažického 404/8, 907 01  Myjava
IČO: 36960675
DIČ: 1041532041
IČ DPH: SK1041532041

Hodnotenia Supermobily.sk

Hodnotenia Supermobily.skPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Igor kováč Hodnotenia: 1Užitočné: 0
23.04.2020

Reklamoval som MT. Poslali ho do opravy, kde konštatovali, že čídlo vlhkosti javí styk s kvapalinou. Reklamáciu neuznali, ale vraj mi ho opravia za 27 €. Uistili ma, že to bude OK. Zaplatil som a poslali vraj opravené. Už prvý deň som zistil, že sa nedá vypnúť. Tak som ho poslal späť a reklamoval som opravu. Servis to vyhodnotil, že čidlo vlhkosti vykazuje styk s kvapalinou. Oprava je vraj nerentabilná. No to má podrž, iba som ho vybral z krabice a už opäť prišiel do kontaktu s kvapalinou ? Jednoducho je to podvod. Odkázali má na súdneho znalca, ak si myslím, že mám pravdu. Ale ak je čidlo vlhkosti ružové, tak ho nevymenili, alebo zámerne znehodnotili. To už znalec nezistí. Som si vedomý, že mi bolo uškodené, ale sa neviem domôcť pravdy. Po 3 mesiacov som ho vytiahol z krabice, vraj ho budem používať, tak som zistil, že ani batéria nedrží kapacitu. Supermobily sú zohraní so servisom a robia všetko preto aby ste sa nemohli úspešne reklamovať. NEODPORÚČAM !!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jozef Hodnotenia: 1Užitočné: 0
27.09.2018

Poslali mi telefón, ktorý som musel 4x reklamovať, následne mi ho v servise (alebo cestou na pošte) ešte viac poškodili a zvalili to na mňa pričom ja som reklamoval inú vec. Zaplatil som si opravu (telefón stále v záruke) a aj tak mi vrátili telefón s neoriginálnym displejom ktorý nie je 100% funkčný bez akéhokoľvek upozornenia. Servis vyhodnotil telefón ako funkčný a spôsobilý na funkciu na ktorú bol primárne určený. A tým pádom celý problém pre nich skončil a považovali ako za vybavené. O komunikácii s nimi radšej ani nehovorim. Dobre si rozmyslite či chcete od tejto spoločnosti niečo kúpiť. Nikomu ju neodporúčam.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
IgorUlbrik Hodnotenia: 2Užitočné: 0
09.03.2013

Maximálna spokojnosť.Super komunikácia,vysoká odbornosť.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Mobily ‑ internetové obchody Elektro ‑ internetové obchody
Pridať firmu Nahlásiť chybu