Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Crystal Call, a. s.

0800 555 666
Crystal Call, a. s.
Hálkova 1/A
831 03  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Callcentrum, direct marketing, outsourcing, hepl-desk, telemarketing, prieskum trhu.

Fakturačné údaje Crystal Call, a. s.

Názov: Crystal Call, a. s.
Sídlo: Hálkova 1/A, 831 03  Bratislava
IČO: 35880805
DIČ: 2021805225
IČ DPH: SK2021805225

Hodnotenia Crystal Call, a. s.

Hodnotenia Crystal Call, a. s.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Romana Hodnotenia: 1Užitočné: 1
07.11.2022

najprv chcú jazyky, AJ a NJ na úrovni a potom ti dajú volat na balkán. Nevyplácajú slúbené odmeny, bud vôbec, časť, alebo to mešká aj 4 mesiace. Pokrčia pleciami pri otázke, kde som mala slúbené peniaze. Z vlastného popisu práce si spravili trhací kalendár, lebo tie benefity v skutočnosti neponúkajú. Ich hodnotenia sú zaspamované nejakým rekruiterom, ktorý tam dáva pozitíva, inak všetko negatíva od reálnych zamestnancov. Ludia, ruky preč..

Užitočné?Áno


Hodnotení: 6
CBA Hodnotenia: 6Užitočné: 1
23.06.2022

V cudzych reciach zdatneho cloveka zaujimaju pozicie, kde by bolo mozne tieto reci aj aktivne pouzit. Problem u Crystal Call: V podmienkach a v profile prace stoji aj "aktivne hladanie novych kontaktov/zakaznikov", co nie je pre kazdeho vyhovujuce (v podstate pozicia telefonneho marketingu, v najlepsom pripade lacneho a pravdepodobne aj obtazujuceho head-huntera). Kontakt s centralou bol frustrujuci -pan pri telefone opakoval parkrat (mysli si snad, ze sme v hlave nie uplne ok?) "pozrite si v inzeratoch profesia.sk ..." co mu bolo inicialne komunikovane, ze prave jeden bod je problemticky... a ci by bolo mozne aj bez tohto atd. Jeho stroha odpoved: "No tak kde to nevyhovuje, tak..." Moja odpoved: Ked to Crystal Call nie je dostatocou hodnotou, ze hovorim skoro perfekte cudziu rec, tak je to v poriadku..." >Pozor, precitajte si, co vlastne tto firma skutocne chce - ovladanie reci, alebo predovsetkym telefonny marketing. Podla telefonneho kontaktu firmu neodporucam. Uplne jedno, kolko

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
ABC Hodnotenia: 1Užitočné: 3
29.01.2022

na stránke, kde sa recenzujú firmy ekariera.sk je negatívna recenzia na túto firmu Crystal Call. Samozrejme niekto akože "dôležitý" ihneď zakročil a zasmamoval to tam pozitívnymi recenziami, aby ste tu negatívnu nenašli. Nikto už nie je tak sprostý, aby veril každej okrasnej recenzii na 1000 spôsobov uverejnených v jeden deň. Fakt idiot kto to tam robil :D .. "Multi famam, conscientiam, pauci verentur" ...Odporúčanie ľuďom : vždy a za každých okolností si vyhľadajte aj negatívne recenzie !

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Telekomunikačné služby Outsourcing IT Prieskum trhu
Pridať firmu Nahlásiť chybu