Hľadať firmu

Kontaktné údaje Ondřej Zeleňanský - ČALÚNNICTVO ZEON

0905 358 734
Ondřej Zeleňanský - ČALÚNNICTVO ZEON
Horná 60
974 01  Banská Bystrica

Čalúnnické práce - čalúnenie starého nábytku, kresiel, sedačiek, opravy starých čalúnnení.

Fakturačné údaje Ondřej Zeleňanský - ČALÚNNICTVO ZEON

Názov: Ondřej Zeleňanský - ČALÚNNICTVO ZEON
Sídlo: Horná 60, 974 01  Banská Bystrica
IČO: 34989951
DIČ: 1029267228

Hodnotenia Ondřej Zeleňanský - ČALÚNNICTVO ZEON

Hodnotenia Ondřej Zeleňanský - ČALÚNNICTVO ZEONPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Peter Hodnotenia: 1Užitočné: 11
03.05.2020

Na odporúčanie kamaráta som si dal urobiť pri pánovi výmenu poťahu a všetko super...

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Eva Katrinakova Hodnotenia: 1Užitočné: 13
30.04.2018

Uplne sa stotoznujem s predchadzajucim negativnym hodnotenim pana Zelenanskeho a jeho pristupu k zakaznikom. Ak sa s nim dohodnete na calunnickych pracach, vobec nepocitajte s jeho serioznostou a profesionalnym pristupom tak, ako sa to stalo mne. Dohodli sme sa na termine, odvoze a cene prevedenych prac, o com mam prefoteny zaznam, pisany panom Zelenanskym. Prvy termin od 2.4.2018 - 16.4. 2018, druhy termin 13.4. 1018, ktory sme dohodli osobne u neho vo firme. Pan Zelenansky ma poriadne zaviedol, nakolko tieto terminy nielenze nedodrzal, ale dodnes sa mi neozval, hoci po mojich tf. dotazoch mi povedal, ze ma zavola. Dnes moja trpezlivost dosla a jeho pristup hodnotim pre poucencie a informaciu ostatnych zaujemcov, ktori by mali zaujem o jeho sluzby. Absolutne neseriozny, nezodpovedny a neprofesionalny pristup.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 3
Klára Giertlová Hodnotenia: 3Užitočné: 5
06.07.2016

Ja som zase s týmto pánom mala len dobré skúsenosti. Viac rokov sme s ním spolupracovali na mojom bývalom pracovisku, čalúnil nám všetko možné (steny v terapeutických miestnostiach, pomôcky pre rehabilitáciu, nábytok) a všetko urobil kvalitne. Jeho komunikácia bola úplne v poriadku, nikdy žiaden konflikt, vždy ústretový a príjemný. Neskôr som si objednala jeho služby aj domov, prečalúnil nám celú sedačku 3 + 2 + 1, a tiež stoličky a ratanové kreslá. Tiež všetko pekne a kvalitne, vždy dobre poradil. Preto som si ho po rokoch terat znova chcela vyhľadať na internete a natrafila som na toto negatívne hodnotenie, ktoré ma veľmi prekvapilo. Napriek tomu sa s ním znova skontaktujem a uvidím, či je možné, že by sa pán Zeleňanský za 15 rokov tak zmenil k horšiemu.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
lucia Hodnotenia: 1Užitočné: 7
13.07.2015

Otrasný prístup k zákazníkom. Strašne nepríjemný pán po telefónne. Už len po jeho konverzácii by som k nemu nešla, nech je akokoľvek šikovný !!!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Čalúnenie Oprava a montáž nábytku Servisy a opravy
Pridať firmu Nahlásiť chybu