Hľadať firmu
Dnes:  nonstop OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje PCMobil s.r.o.

0903 868 834
PCMobil s.r.o.
Bratislavská 1241
931 01  Šamorín
Kontaktovať e-mailom

Servis počítačov, odvírenie, ochrana a záloha dát, servis mobilných telefónov, služby v oblasti IT, servis priamo u zákazníka, outsourcing, poradenské služby.

Otváracie hodiny PCMobil s.r.o.

Pondelok - piatok:
nonstop Otvorené
Sobota:
nonstop
Nedeľa:
nonstop

Fakturačné údaje PCMobil s.r.o.

Názov: PCMobil s.r.o.
Sídlo: Bratislavská 1241, 931 01  Šamorín
IČO: 46774751
DIČ: 2023577490
IČ DPH: SK2023577490

Hodnotenia PCMobil s.r.o.

Hodnotenia PCMobil s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
´´verný klient´´ Hodnotenia: 1Užitočné: 7
28.03.2017

Absolútne neodporúčam tento ´´servis´´, ak sa to vôbec dá nazvať servisom k posudzovaniu reklamácií. Je to banda podvodníkov, ktorí nepríjimajú tovar osobne ale len cez poštu alebo kuriérske služby. Úmyselne poškodzujú cudzí majetok a do balíka zasielaný naspäť klientovi podsunú zdrap papiera kde nie je uvedená žiadna odborná analýza ale len veta, že klient preberá tovar v akom ho poslal a popritom je kladivom alebo nejakým predetom poškodený tovar - a mechanické poškodenie hodia na klienta - neuznaná reklamácia. Važení ´´odborníci´´ klient nežere slamu, že nevie v akom stave posielal daný tovar. Závadzanie klientov je ich know-how!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ľudia dajte si pozor. Hodnotenie nie je ani len slabé ale hodné zavretia prevádzky!

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

vazeny verny klient poistovna ma striktne pravidla na posudzovanie zaruky.V nasom zaujme je tovar opravit kezde z toho zijeme.v pripade ak tovar neopravime, nemame z toho vobec ziadny zisk, akurat tak naklady na diagsnotiku tak neviem ako si mozete dovolit nieco taketo ze poskodzujeme cudzi tovar a zavadzanie klientov.podavam na vas staznost za umyselne poskodzovanie dobreho mena spolocnosti a sirenie nepravdivych informacii.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Výpočtová technika ‑ servis Mobily ‑ servis IT ‑ poradenstvo
Pridať firmu Nahlásiť chybu