Hľadať firmu

Kontaktné údaje MVDr. Eva Hegyiová - veterinár

0905 747 085
MVDr. Eva Hegyiová - veterinár
Školská 22
040 01  Košice
Kontaktovať e-mailom

Veterinárna ambulancia. Starostlivosť o zvieratá, prehliadky, odborné poradenstvo a konzultácie, pravidelná vakcinácia, strihanie srsti, čistenie ušiek. Chovná stanica boxerov a nemeckých ovčiakov.

Ordinačné hodiny MVDr. Eva Hegyiová - veterinár

Pondelok - piatok:
09:00 - 17:00
Sobota:
09:00 - 12:00
Nedeľa:
zatvorené
Poznámka: mimo ordinačných hodín po telefonickom dohovore.

Fakturačné údaje MVDr. Eva Hegyiová - veterinár

Názov: MVDr. Eva Hegyiová
Sídlo: Školská 22, 040 01  Košice - mestská časť Juh
IČO: 45008281

Hodnotenia MVDr. Eva Hegyiová - veterinár

Hodnotenia MVDr. Eva Hegyiová - veterinárPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Tomas Hodnotenia: 1Užitočné: 0
12.07.2023

Pravidelne ambulanciu navstevujeme so starsim psikom a nemozem povedat jedno zle slovo, su velmi ochotne, vsetko vybavia profesionalne a vzdy bolo o neho velmi dobre postarane. Tuto ambulanciu odporucame aj vsetkym nasim znamym.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
deny Hodnotenia: 1Užitočné: 0
06.11.2018

Mohli by ste si upravit ordinacne hodiny podla skutocnosti. Mate uvedene, ze ordinujete do 18:00 ale uz 2krat sa mi stalo, ze po 17:00 uz bolo zamknute.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Ladislav Hodnotenia: 2Užitočné: 1
01.05.2018

Veterinárnu ambulanciu MVDr. Evy Hegyiovej navštevujeme približne 10 rokov a za celé obdobie nemáme jednu zlú skúsenosť, či už s MVDr. Evou Hegyiovou, alebo s kolegyňou MVDr. Silviou Mátéovou. V deň sviatku 1.5.2018 nám MVDr. Eva Hegyiová po telefonickom informovaní o zdravotnom stave psa vyšla v ústrety, predčasne sa vrátila s rodinou z výletu a mimo ordinačných hodín nám psa ošetrila. Ešte raz veľmi pekne ďakujeme za ošetrenie a Vašu ústretovosť. Tak ako doposiaľ môžem zhodnotiť, že všetko prebehlo perfekne.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
zuzana4777 Hodnotenia: 1Užitočné: 0
18.10.2016

Na začiatku kariéry celkom schopná aj keď som mala z nej pocit,že je drsnejšia ako má byť taký človek v takom povolaní.Dnes 18.10.2016 bola moja známa s 10-ročnou fenkou,jazvečík u nej nakoľko býva blízko.Psík už dva dni poriadne nežral/a a dnes jej praskol veľký vred v podbruší,očká mala už mútne.Pred rokom to bolo malé,d,Hegyiová navrhla operáciu.Dotyčná pani nie je na tom finančne najlepšie,tak skúšala domácu liečbu.Rodina sa rozhodla starú fenku zbaviť trápenia.Pani "doktorka"!!!vyšla strapatá asi ju zobudili vraj čo chcú, tak jej situáciu opísali.Ona na to vraj by trebalo operovať jednu a potom druhú stranu bruška.Pýtali sa samozrejme na cenu vraj by jedna strana vyšla asi 50eur plus injekcie.Pani má čo robiť ,aby vyžila sama aj tak sa dosť starala a aj vrazila do psíka ,v rámci svojich finan.možností.Chceli 10 ročného ,vážne chorého psa utratiť-dopriať jej dôstojnú smrť.Pýtala sa či je záruka ,že ak sa bude operovať je to bezpečné.To vám nikto nezaručí!Vyhŕkla -MvDr?????nie!!!!!

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Dobrý deň, ja som MVDr.Hegyiova. Som už 5 rokov na materskej dovolenke. Ak neviete kto vám ošetruje psa, je to na zamyslenie. Kolegyňa MVDr. Máteova mi o tom prípade hovorila, pani mala navrhnutú operáciu nádoru mliečnej žlazy už pred rokom,celková cena za celú operáciu aj s liekmi bola 50e. A hlavne, pani zvyšovala hlas na dr. ,že sme povinný suku utratiť,keď ona chce. Pre všetkých -NIE SME.Utrácame len zvieratá ,ktorým sa nedá pomôcť a eutanázia je naozaj posledná voľba na úľavu od utrpenia.Máme s tým etický problém,a na rovinu,ak by som tam bola ja,tak ju neutratím. Suka bola operovateľná a mohla sa liečiť. Operácie sociálne slabším, zvykneme dávať aj na splátky .Lenže pani ju chcela už len utratiť.A keď ste tam neboli, neohovárajte,keď ani neviete koho ohovárate. S pozdravom Hegyiová.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Ovčiak Veterinári, veterinárne ambulancie Boxer
Pridať firmu Nahlásiť chybu