Hľadať firmu

Kontaktné údaje 1. Slovenský Laser - Tagový športový klub

0915 307 307
1. Slovenský Laser - Tagový športový klub
Pražská 27
811 04  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Rozvoj psychických a fyzických schopností a prehlbovanie morálnych a etických zásad členov, podpora ich zdravia, regenerácia ich duševných a fyzických síl športom, aktívne využívanie voľného času.

Fakturačné údaje 1. Slovenský Laser - Tagový športový klub

Názov: Slovenský Laser-Tagový športový klub
Sídlo: Pražská, 27, 811 04  Bratislava-Staré Mesto
IČO: 30797519
DIČ: 2022341475

Hodnotenia 1. Slovenský Laser - Tagový športový klub

Hodnotenia 1. Slovenský Laser - Tagový športový klubPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Pavla Hodnotenia: 1Užitočné: 0
18.03.2023

Opravdu skvělá akce, moc děkujeme. Výtečná zábava, moc milý instruktor, hra – zábava na jedničku. Děkujeme, že i když to kluci měli od nás do Bratislavy slušnou dálku, neměli nejmenší problém s prodloužením akce. Taky oceňujeme profesionalitu a trpělivost instruktora s našim rozblázněným týmem. Příští teambuilding se vidíme na 100%.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Robo Hodnotenia: 1Užitočné: 1
11.09.2020

Popis tu sice maju taky strohy, ale akcie robia super. Ani nas nenapadlo, ze aj takto by sa dalo stravit popoludnie, nahodou sme objavili stranku, vyskusali sme a fakt sme si to uzili. Povodny plan bol, ze vybehneme do lesa sa vyblaznit, nase krajsie polovicky sa k nam pridaju ked dohrame a po hre nieco opecieme, posedime a tak. Zacalo to podla planu, ked sa pridali polovicky, tak ze aj ony by skusili jednu hru ... skratka my uz sme mali opecene, zjedene, davno sa zoserilo a baby este stale behali s puskami po lese :-). Dalsiu akciu uz berieme zbrane pre vsetkych. Vdaka za naozaj super zazitok, nadseni boli vsetci, baby najviac ;-)

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Jana Hodnotenia: 2Užitočné: 2
07.03.2019

Toto je naozaj super :-). Vyblbli sme sa ako male deti, vonku v prirode, na cerstvom vzduchu. Chlapi maju akcie evidentne zmaknute, dokonca nas aj ustrazili a ziadna z nas sa im nestratila :-) Hned ako sa otepli urcite zopakujeme, tento krat aj s opekackou :-) Co sa mi obzvlast pacilo: - ako proficka ocenujem ich proceny manazment :-) - prijemny instruktor, jasny a zrozumitelny brifing, primerana asertivita (keby nas obcas nekrotil, tak sa tam len rehoceme a k hre by sme sa vobec nedostali) - samotna hra (ze ja sa raz budem hrat na vojakov ... :-) :-) :-) ) - pobyt v prirode Priestor na zlepsenie: lepsi fotak, boli sme tak akcni, ze vacsina fotiek bola rozmazana :-) Dakuje, urcite sa vidime coskoro.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Športové kluby Záujmové združenia a spolky Teambuilding
Pridať firmu Nahlásiť chybu