Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Senické a skalické pekárne, a.s.

034 / 694 17 10
Senické a skalické pekárne, a.s.
Priemyselná ul. 1338
905 01  Senica
Kontaktovať e-mailom

Výroba a predaj modernou technológiou a tradíciou - chleba, výroba čerstvých pekárskych a cukrárskych výrobkov.

Otváracie hodiny Senické a skalické pekárne, a.s.

Pondelok - piatok:
05:15 - 17:00
Sobota:
06:00 - 11:00
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje Senické a skalické pekárne, a.s.

Názov: Senické a skalické pekárne, a.s.
Sídlo: Priemyselná 1338, 905 01  Senica
IČO: 31416306
DIČ: 2020378998
IČ DPH: SK2020378998

Hodnotenia Senické a skalické pekárne, a.s.

Hodnotenia Senické a skalické pekárne, a.s.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Koštialová Hodnotenia: 1Užitočné: 0
27.07.2023

Toto hodnotenie dávam Vašej podnikovej predajni, ku ktorej mám nasledovnú pripomienku. V predajni na viditeľnom mieste pre zákazníka mi chýba váha, na ktorej by si mal možnosť skontrolovať váhu vyžiadaného tovaru, hlavne pri mäsových výrobkov ako je šunka, salám a pod. Predavačky predmetný tovar krájajú a vážia vo vedľajšej miestnosti, a tak zákazník nemá možnosť skontrolovať si váhu predávaného produktu. Na zabalenom tovare nie je ani žiadna etiketa - informácia o váhe, druhu tovaru a cene ako sme zvyknutý v iných predajniach.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 7
Anna Hodnotenia: 7Užitočné: 4
07.10.2015

Pravidelne kupujem CHLIEB PARTY-viaczrnny krajany s ktorym sme boli spokojni, ale posledny cas nevidiet "ani lupou" LANOVE A SLNECNICOVE semienka, zostali iba na etikete a z chleba zmizli...slusne by som to nazvala "ZAVADZANIE" nepravdivymi udajmi na etikete a oklamanie zakaznika, ktory nevidi ziadne semienka!!! Ako sa taketo veci mozu stavat??

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Mária Kvašňovská Hodnotenia: 2Užitočné: 1
29.05.2015

Veľmi ťažko sa mi píše toto hodnotenie. Vlastne je to moja skúsenosť s touto firmou. Už pred cca 2 rokmi som si kúpila oškvarkové pagáče od Vás, To, že tam bola samá múka a okolo oškvarkov ani nechodili som písala, ale som sa zapovedala, že už žiaden výrobok od tejto firmy. Ako naschval som sa pri dnešnom nákupe Závin s náplňou makovou som sa nepozrela na výrobcu žiaľ, moje chyba! Myslíte, že tam bol mak? Ani náhodou bola to tenulilinká vrstva niečoho, čo by som ani makom nenazvala. Tento som kúpila v Kauflande, Nové Mesto nad Váhom minimálna trvanlivosť do 2.6.2015. Kód: 8586002204506. Noakoľko vydržal, cestu domov a do koša, Jesť cesto... Tak sa potom nečudujme, že naši ľudia chodia kupovať do Rakúska a pod. Toto si nezaslúži ani jednu hviezdičku a mínusky s hviezdičkami tu nie sú v hodnotení. Bolo by treba asi nejakú inšpekciu, či výrobky spĺňajú normy. Kvašňovská Mária

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Dobrý deň p. Kvašňovská, 1.Oškvarky v pagáčikoch sú dodávateľom veľmi jemne namleté. Tieto sa následne zapracúvajú do cesta. Technologický postup i receptúra oškvarkových pagáčikov sa zmenila, odporúčam ochutnať. 2.Makový závin, ktorý ste si zakúpili pod kódom 858 600 220 4506 je závinom NO NAME, ktorý sa vyrába pre sociálne slabších ľudí na zákazku od obchodného reťazca. V tomto závine sa nachádza menší podiel plnky oproti cestu (17%). Naopak závin predávaný pod značkou Vilija obsahuje až 35% plnky. Je potrebné si všímať etikety. Rada by som sa vyjadrila i k Vami spomínaným rakúskym výrobkom. Dovolím si tvrdiť, že slovenské výrobky sú chuťovo omnoho lepšie, a určite neobsahujú toľko E-čiek, ktoré sú v rakúskych výrobkoch mnohokrát zamlčané a neuvedené, zato trvanlivosť výrobku mnohokrát dosahuje aj dva mesiace. Verím, že i napriek nedorozumeniu budete naďalej podporovať slovenské výrobky.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Pekárne Pečivo Cukrárenská výroba
Pridať firmu Nahlásiť chybu