Hľadať firmu

Kontaktné údaje ATALIAN SK s. r. o.

0948 044 174
ATALIAN SK s. r. o.
Bajkalská 19B
821 01  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Facility manažment, upratovacie služby, údržba zelene, údržba, servis a revízie TBZ, energetické služby, správa bytových domov.

Fakturačné údaje ATALIAN SK s. r. o.

Názov: ATALIAN SK s. r. o.
Sídlo: Bajkalská 19B, 821 01  Bratislava-Ružinov
IČO: 44390823

Hodnotenia ATALIAN SK s. r. o.

Hodnotenia ATALIAN SK s. r. o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Denisa Wagnerová Hodnotenia: 1Užitočné: 2
03.08.2022

Ste hororová spoločnosť,ktorej profil vám vie na plochu spracovať každý zamestnanec. Čudujem sa, prečo existujete. Neseriózne jednanie pod prahom základného správania v MŠ, ignorácia, urážky, nekompetentnosť,arogancia,nevyplatenie riadnej mzdy zamestnancom. Treba Vám tie vedrá s čistou vodou,ako sa tam umýva,metlu,handru a makať za almužnu . Nakŕmiť verejnosť o Vašej kompetentnosti,je bohapusta lož.Hanbite sa! Ste neskutočne trápni klamári! Ani nos medzi očami vám netreba veriť. Nemá u vás ani kto pracovať. Rušia sa vaše zákazky,lebo tomu nerozumiete!!! Ryba je chorá od hlavy.U vás to platí tisícnásobne. Chvost tej ryby sa tále trasie a ničí zamestnancov. Dlho nebude! Pokiaľ viem,tak ryba sa derie z kože,a vy už na polovicu ste ... nahí,bez hanby,charakteru a MENA!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
smejo Hodnotenia: 1Užitočné: 2
27.11.2019

Pán Čárnoky, zaplatte svojim podriadením školenie zo slušnosti správania.Niektorý si otieraju hubu o ľudí ktorý v Ataliane nechali kus svojho času. Ak sa to bude opakovať budem to riešiť iným spôsobom.Týka sa to regiónu Žilina.Ak tu Atalian stráca klientov niekde bude chyba.Nech ju Vaši podriadený hľadajú niekde inde.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
alžbeta Hodnotenia: 1Užitočné: 3
29.06.2018

dna 29.6.2018 o 8.48 hod.som volala do tejto fy a nejaká ospalá slečna ma ani nenechala dohovoriť a zložila.Kedže som jej vysvetlila že na internete nie nsú dostupné inform-ktoré potrebujem zložila a viac mi nedvíhala. Poučte prosím vašie zamestnanky o slušnom vybavovaní volajúcich,pretože dobrá reklama o vás bude najhorúcejšia tema týždna.musím vAS OHODNOTIť,ALE TO NEBUDE PRAVDA

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Servisy a opravy Upratovanie komerčných priestorov Údržba zelene
Pridať firmu Nahlásiť chybu