Hľadať firmu

Kontaktné údaje Merkaba.eu.sk

0907 300 172
Merkaba.eu.sk
Bajkalská 2338/4
058 01  Poprad
Kontaktovať e-mailom

Internetový predaj orgonitov a orgonitových šperkov, dekorácií, kníh, kyvadiel, meditačných vankúšov, vonných sviečok a doplnkov výživy.

Fakturačné údaje Merkaba.eu.sk

Názov: MERKABA Tatry, s.r.o.
Sídlo: Bajkalská 2338/4, 058 01  Poprad
IČO: 47098830
DIČ: 2023751059

Hodnotenia Merkaba.eu.sk

Hodnotenia Merkaba.eu.skPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
stella111 Hodnotenia: 1Užitočné: 0
09.09.2021

V nedelu som objednavala viac ako 10 ks roznych orgonitov. Dnes je stvrtok, zasielku uz mam . Prisla uplne v poriadku. Som spokojna a na zaklade vlastnej skusenosti mozem ochod len doporucit.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Michal Hodnotenia: 1Užitočné: 0
03.05.2019

Dlho som uvazoval nad recenziou a ked sa teraz kamaratke stalo to iste a tak som si povedal, ze ludia si zasluzia byt upozorneni, lebo su to len dalsi okradaci penazi. Myslel som si, ze konecne niekto koho zaujima trapenie ludi, kedze na stranke maju aj rozne kurzy, ale nie!! Posielaju uplne ine orgonity (asi balia co im ako prve pod ruku pride), takze asi tak ich ako clovek zaujimate NIJAK! Ste pre nich proste len zdroj prachov. Vybavit a odhodit myslienku na Vas a madlit ruky a salivovat nad nakradnutymi peniazmi. A aby ste potom na vlastne naklady posielali orgonit naspat a potom sa modlili, ci poslu peniaze... To nie, ked je takato starostlivost o cloveka ako o bytost, tak ani ten ich orgonit nebude mat ziaden ucinok (a predpokladam, ze je to len dovoz a prepredaj vyrobku z madarskeho/polskeho/cinskeho trhu a nie vlastna vyroba). Ale tak mohla mi napovedat poduroven kvalita stranok, aku presne najdete u takychto pokutnych ludi. Dufam, ze sa im tieto nekale praktiky duchovne vratia.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Šperky ‑ internetové obchody Internetové kníhkupectvá Drogéria a chémia ‑ internetové obchody
Pridať firmu Nahlásiť chybu