Hľadať firmu

Kontaktné údaje Bio kúpalisko KRTKO

047 / 483 08 19
Bio kúpalisko KRTKO
A. H. Škultétyho 1169/105
990 01  Veľký Krtíš

Prírodné bio kúpalisko, ktoré využíva biosystém rastlín na prečisťovanie vody bez pridávania chemických a dezinfekčných prostriedkov. Na kúpalisku sú vybudované biotopy vyzerajúce ako prírodné jazerá.

Otváracie hodiny Bio kúpalisko KRTKO

Pondelok - piatok:
10:00 - 19:00
Sobota:
09:00 - 20:00
Nedeľa:
09:00 - 20:00

Hodnotenia Bio kúpalisko KRTKO

Hodnotenia Bio kúpalisko KRTKOPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Stano Hodnotenia: 1Užitočné: 0
11.08.2019

Pacilo sa nam, voda bola dobra. Prisli sme pred obedom, ked tam bolo len par navstevnikov, poobede sa areal takmer zaplnil, ale v bazene sme sa napriek tomu nezrazali. Vyhrady mam k manazmentu odpadu, co mam ale na SVK takmer vsade.. Ak uz nie na inych kupaliskach, tak na BIOkupalisku by som urcite ocakaval, ze aspon jedna z pocetnych gastro prevadzok bude podavat napoje do zalohovatelnych, resp. vratnych poharov, tak ako to uz bezne byva na festivaloch. A ak uz nie je takato moznost, ocakaval by som aspon moznost odpad separovat. V tomto sme velmi pozadu oproti inym krajinam..

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Lukas Hodnotenia: 1Užitočné: 1
31.08.2015

Perfektné kúpalisko, čistá voda,príjemné prostredie, na osvieženie v horúčavách super. Už teraz sa tešíme na novú sezónu a nevadí nám ani vzdialenosť.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
janka806 Hodnotenia: 2Užitočné: 1
18.08.2015

Minule som bola na kupalisku krtko bolo vynikajuco siroko daleko som nevydela take dobre kuplisko je tam vsetko co ma byť a cistota vody a teplota napriek horucavam bola super ja to mozem hodnotiť iba pozitivne a samimi dobrymi hviezdickami.ps minule bila aj akcia zachranarov bolo super mohlo by byt tich akcii viac.držte sa aby sme sa uz nabuduci rok mohli opet tešiť na kupalisko krtko

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
lubica Hodnotenia: 1Užitočné: 1
10.07.2015

Dobry den, dnes som bola na kupalisku vo velkom krtisi, a bola som prijemne prekvapena, siroko a daleko nikoho ani vo vode ale ani na lehatkach, iba znudeny plavcik caka na zaverecnu, cely znudeny si sem a tam vyrovnava chrbticu.. Voda ? 26 C , super sa da zaplavat, nemusite sa bat o kradez cennych veci, ziaden krik, ziaden vresk, lahnete te si kde chcete , na zaplavanie a oddych sa tu odporucuje pobudnut, voda cistejsia ako v niektorych jazerach, fantazia, iba blbci nevedia hodnotit taketo nieco, ani len ta zaba, ktora zije iba v cistych vodach, by nemala nadej vo vode s chlorom, zdochne.. jedine manko su tie sprchy, ale inac iba odporucam !!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Kúpaliská
Pridať firmu Nahlásiť chybu