Hľadať firmu

Kontaktné údaje Peter Vozár - realitný maklér

0911 747 932
Peter Vozár - realitný maklér
Hospodárska 53
917 01  Trnava
Kontaktovať e-mailom

Predaj a prenájom nehnuteľností. Sprostredkovanie bytu, rodinného domu, pozemku, obchodného priestoru a kancelárie.

Fakturačné údaje Peter Vozár - realitný maklér

Názov: Peter Vozár
Sídlo: Zelenečská 2701/61, 917 02  Trnava
IČO: 43409806
DIČ: 1070258057

Hodnotenia Peter Vozár - realitný maklér

Hodnotenia Peter Vozár - realitný maklérPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Slavka Hodnotenia: 1Užitočné: 0
29.05.2019

Dnesne stretnutie porovnam ako stretnutie tornada s tajfunom jedno neprofi strtenutie neodporucam ani anikomu pan makler ani sam nevie komu nehnutelnost nasluboval jemi ho luto ma sa co ucit je mi ho luto jedno zbabrane stretnutie ktore dufam,,,ze uz nezopakujem dakujeme pan VOZARRRR

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Dobrý deň, ďakujem aj za negatívne hodnotenie. Naozaj sa nedá vyhovieť všetkým. Ako maklér predávajúceho v prvom rade chránim záujmy predávajúcich. A tam jednoznačne patrí aj snaha o čo najvyššiu možnú cenu. V jednom prípade som pomohol predávajúcim predať dom o 10.000,- eur viac a to aj vďaka tomu, že predávajúci, boli korektne dohodnutí so mnou a nemali v úmysle obísť realitnú kanceláriu. V druhom prípade sa môže stať, že sa ústne dohodnem s potencionálnymi kupujúcimi, ktorí však dohodu nedodržia a preto sa môže nehnuteľnosť znova objaviť v ponuke. V treťom najnovšom prípade potencionálni kupujúce nemohli na skorší termín na obhliadku, preto som v termíne obhliadok dohodol jedných záujemcov o deň pred nimi. Za to, že sa im uvedená nehnuteľnosť nepáčila, ale nie je moja záležitosť. V ponuke bolo uvedené max informácií aj s dostatkom fotiek. Zo skúseností však viem, že ak mám konať maximálne v prospech predávajúceho, o nehnuteľnosti musí vedieť a vidieť ju veľa záujemcov.



Hodnotení: 1
Tomáš Hodnotenia: 1Užitočné: 1
11.07.2018

Nezodpovedny a neprofesiaonalny prístup “pána” makléra Vozára ktorí manipuluje s ľudmi. Nikomu neodporúčame po našich skúsenostiach realitnú kanceláriu Remax a už nie vôbec vyššie menovaného “pána” Vozára!!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Byty
Pridať firmu Nahlásiť chybu