Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Erik Sedlák - LAHER

036 / 771 14 06
0918 723 742
Erik Sedlák - LAHER
Mierová 24
937 01  Želiezovce
Kontaktovať e-mailom

Predaj a montáž vodoinštalačného a plynoinštalačného materiálu a ústredného kúrenia. Servis a revízie plynových spotrebičov, realizácia STL a NTL plynovodov.

Fakturačné údaje Erik Sedlák - LAHER

Názov: Erik Sedlák LAHER
Sídlo: Adyho 9, 937 01  Želiezovce
IČO: 14079526
DIČ: 1020383122

Hodnotenia Erik Sedlák - LAHER

Hodnotenia Erik Sedlák - LAHERPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Želiezovce Hodnotenia: 1Užitočné: 0
26.05.2022

Objednali sme si len kontntrolu u pani v predajni. Nič ViAC! Prišiel starší pán tiež by som ho najradšej.... Neboli sme doma, len mama. Prišli sme a zrazu namontovaný tlakovač ku kotlu (alebo čo to je) , bez akejkoľvek komunikácie s objednávateľom - vlastníkom domu. Do vtedy fungoval aj s kontrolami kotol aj bez toho! Nežiadali sme si to! Komunikácia s pánom otrasná! Len zarobiť. Preto neodporúčam LAHER, hlavne predajňu z ktorej ich posielajú.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
J.R. Hodnotenia: 1Užitočné: 3
14.10.2021

Servisák tvrdí že je najlepší.Bol zavolaný k PORUCHE kotlu ale vedúcej sme spomenuli že asi čo je chyba ale že nech popozerá všetko a opravý chybu.Prišiel po 4dňoch(ešteže máme aj klímu a dalo sa kúriť),cez celí byt mi prešiel v topánkach,dal dole dekel,bol hlavne zameraný len na to čo sme spomenuli že asi je chyba tak nič iné neskontroloval,nič nespravil len 10min čumel do kotla a nadával pred dieťaťom na výrobcu lebo že on sa tam ako dostane k tej súčiastke,že on musí rozobrať polku kotla a že on to 2x rozoberať nebude a objednal súčiastku.Po týždni prišiel namontovať,nepočkal či je dobré a zahlásil že máme biť radi že tá lacná súčiatka bola zlá a odyšiel.Chceli sme opravu a nie skúšať od lacnej súčiastky.5km je od nás a platili sme za cestu 15€ stým že 2x bol a vždy mal cestu aj k iným.Chybu neopravil.Zavolali sme vedúcej,povedala že si máme zavolať iného a vrátia peniaze,nestalo sa tak.Prišiel len povedať že ešte čo môže biť zlé a dvojnásobné ceny tvrdil než sú,potvrdili 2servisáci

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Vodári, plynári a kúrenári Plynári Kúrenie
Pridať firmu Nahlásiť chybu