Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje MVDr. Miroslav Bernát - veterinár

033 / 772 92 10
0908 983 487
MVDr. Miroslav Bernát - veterinár
A.Trajana 4648/2
921 01  Piešťany
Hotel Piešťany - vchod zľava.
Kontaktovať e-mailom

Veterinárna ambulancia - liečba chorôb obličiek, močových ciest a pohlavných orgánov, sonografické stanovenie gravidity, laboratórium, USG, RTG, dermatológia, prevencia.

Ordinačné hodiny MVDr. Miroslav Bernát - veterinár

Pondelok - piatok:
09:00 - 12:00 13:00 - 17:30
Sobota:
09:00 - 12:00
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje MVDr. Miroslav Bernát - veterinár

Názov: MVDr. Miroslav Bernát
Sídlo: P. Jilemnického 743/31, 922 07  Veľké Kostoľany
IČO: 37844717
DIČ: 1020114359
IČ DPH: SK1020114359

Hodnotenia MVDr. Miroslav Bernát - veterinár

Hodnotenia MVDr. Miroslav Bernát - veterinárPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Andrea Hodnotenia: 1Užitočné: 9
03.02.2019

Dúfam že raz bude na svete spravodlivosť a keď sa tak stane tak dúfam že ako prvé sa zavrie Vaša veterinárna ambulancia. Vy by ste nemali prijímať pacientov pretože namiesto pomoci sa majiteľ zvieratka dočká iba Vášho drzého prístupu. Je smutné že keď k Vám niekto príde či do Piešťan alebo k Vám domov so psom tak sa ho ani nedotknete len preto že sme prestali chodiť do Vašej ambulancie. A to že sme išli k Vám bolo pre to že už sme vyčerpali všetky možnosti doktorov v PN a potrebovali sme operovať psa do 24 hodin. Aspoň sa mi potvrdilo že bolo správne že sme k Vám prestali chodiť .Toto je jasný dôkaz že Vám ide len o to aby ste z ľudí povyťahovali čo najviac peňazí , ten kto má rad zvieratá a snaží sa pomôcť má presne opačnú povahu ako vy. Namiesto pomoci a snahy niečo riešiť viete vy a Vaša žena len rýchlo ukončiť problém pretože to je najjednoduchšie. Obaja by ste mali ísť do Bratislavy na kliniku Bennett a zaučiť sa ako sa profesionálne a odborne správa k pacientom .

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Katarína Hodnotenia: 2Užitočné: 5
26.08.2017

Wau .. pán doktor Bernát je PÁN !!! našla som zraneného holuba, ktorého úspešne operoval. Holub mal zlomené krídlo v kĺbe. Pán doktor mu doň vložil dva kliny . Holub sa má dobre a dúfam,že časom sa rozhýbe aj kĺb a bude lietať. Veľmi pekne ďakujem za ochotu s ktorou ma s holubom prijal, ďakujem, že holuba neodsúdil a pokúsil sa ho zachrániť, dokonca operatívne ! Ďakujem za dôkladne vyšetrenie a podrobný opis stavu pacienta aj pre mňa laika. Vďaka nemu ma holub šancu na život.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Kristina Hodnotenia: 2Užitočné: 7
13.07.2016

Pan doktor by sa mal zamysliet nad svojim pristupom. Je velmi naladovy - raz je velmi mily, inokedy ani nejavi zaujem. Nikdy neposkytne dostatocne informacie o zdravotnom stave zvierata, kedze ho ani poriadne nevysetri a neda majitelovi alternativy, ako zvieratku pomoct. Zvierata mi nikdy poriadne nevyliecil a ceresnickou na torte bolo, ked mi utratil potkanika bez toho aby ho najskor uspal - pichol mu smrtiacu injekciu priamo do srdca (dokonca dve, lebo jedna bola malo!). Clovek chce zvieratku pomoct a ulavit od trapenia a nakoniec mu to este stazi takyto amater, ktory si zjednodusi pracu na ukor zvierata, ktore este aj posledne sekundy zivota necha trpiet v este vacsich bolestiach. NIKDY VIAC!!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Veterinári, veterinárne ambulancie Krmivá Chovateľské a veterinárne služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu