Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje LECHMANN, s.r.o., pestovateľská pálenica

054 / 736 47 61
0918 401 872
LECHMANN, s.r.o., pestovateľská pálenica
Francovce 522/1
087 01  Giraltovce
P.O.Box: 23
Kontaktovať e-mailom

Pestovateľské pálenie ovocia v pálenici - výroba a predaj ovocných destilátov.

Fakturačné údaje LECHMANN, s.r.o., pestovateľská pálenica

Názov: LECHMANN, s.r.o.
Sídlo: Francovce 27/828, 087 01  Giraltovce
IČO: 36508047
DIČ: 2022039679
IČ DPH: SK2022039679

Hodnotenia LECHMANN, s.r.o., pestovateľská pálenica

Hodnotenia LECHMANN, s.r.o., pestovateľská pálenicaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Martin Hodnotenia: 1Užitočné: 0
15.05.2018

Nedávno som si dal od tejto firmy nainštalovať ochranné pásy proti hniezdeniu vtáctva, čo je skutočne účinné a decentné riešenie - už mám konečne pokoj, nemusím čistiť stenu každú sezónu od blata. Odporúčam, každému v boji proti lastovičkám.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Fero Hodnotenia: 1Užitočné: 1
06.10.2016

Robia vo veľmi dobrej kvalite. Aspoň ja si viem pripraviť kvas. Ale na ich stránke je návod na správnu prípravu kvasu a výber ovocia, kto by nevedel, lebo nekvalitný-zapáchajúci kvas vám ani neprevezmú, keďže dbajú v prvom rade na kvalitu. Dôkazom kvality vyrobených destilátov je ich vysoké hodnotenie na celoslovenských súťažiach po mnohé roky, keďže aj ja si dávam hodnotiť nimi vyrobené kvasy a s výsledkom som spokojný vrátane množstva, keďže všetok vyrobený destilát prechádza cez meradlo, ktoré je zapečatené colníkmi, takže v žiadnej pálenici sa vám alkohol nemôže stratiť, keďže je kontrolovaný aj finančnou správou.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Andrej Hodnotenia: 1Užitočné: 1
06.10.2016

To čo tu píše Viktor nie je pravda. Ja som so službami veľmi spokojný. Dôkazom toho je, že na ochutnavkach ovocných destilatov získavam za môj alkohol zlaté medaily.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Viktor Hodnotenia: 1Užitočné: 2
24.08.2016

Vsetko zdokladujte na podpis inak nic nebude pravda ake a kolko ovocia ste si dali vypalit. Radi zamienaju kvalitne ovocie za cudzie. O tom ze sa vypaleny alkohol straca no comment. Davajte si pozor a opytajte byvalych zakaznikov na recenzie.

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Recenzie sú dobrá vec, pokiaľ ich však nezneužije niekto na krivé ohováranie ako v prípade niekoho označeného ako "Viktor". Dôkazom o tom, že nejde o hodnotenie zákazníka, ale o osobnú pomstu podanú anonymne je nasledovné: 1. Zo zákona sa každé prijatie kvasu potvrdzuje písomne na tlačive podľa vyhlášky MP SR, čo podlieha kontrole. 2. Pálenica prijíma ovocné kvasy, a nie ovocie. 3. Všetok vyrobený destilát prechádza cez kontrolné liehové meradlo zapečatené úradnými uzávermi Finančnou správou - sekcia colná. Čiže takýto anonymný pisateľ v živote ani len nebol v žiadnej pálenici na Slovensku.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Destiláty Pálenice
Pridať firmu Nahlásiť chybu