Hľadať firmu

Kontaktné údaje ELFO CLUB, s.r.o.

0917 914 115
ELFO CLUB, s.r.o.
Družstevná 396
900 45  Malinovo
Kontaktovať e-mailom

Športovo - relaxačný klub, tenisové kurty, bowling, fitnesscentrum, tanečná sála a telocvičňa. Wellness a masáže. Reštaurácia a bar.

Fakturačné údaje ELFO CLUB, s.r.o.

Názov: SGF spol. s r.o.
Sídlo: Junácka 6, 832 80  Bratislava - mestská časť Nové
IČO: 45864781
DIČ: 2023131495
IČ DPH: SK2023131495

Hodnotenia ELFO CLUB, s.r.o.

Hodnotenia ELFO CLUB, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Jano Hodnotenia: 1Užitočné: 1
13.07.2020

Po zmene prevadzkara, areál nabral nový dych a s personálom vytvorili areál so širokými možnosťami aktivít. Kuchyňu a jedlo môžeme vysoko odporučiť, chutné, čerstvé, nápadité. Držíme palce nech sa ďalej darí.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Jana Hodnotenia: 1Užitočné: 1
18.06.2018

NEODPORÚČAM. Mali sme tam firemnú akciu no už nikdy viac. Priestor je relatívne vybudovaný, napriek tomu, že to stále budí dojem bývalého družstva (nízke budovy, v ktorých sú poväčšine garáže, v ktorých sa vŕtalo, zváralo a podobne a dosť to rušilo nás návštevníkov - no to by bolo ešte najmenej). Najhorším elementom je osoba prevádzkára tohto areálu - neochotnejšieho, drzejšieho a arogantnejšieho človeka sme ešte nestretli. Na kurty si môžte doniesť iba vodu, ten kto mal vineu či kofolu tak to pán prevádzkar drzo pobral bez opýtania a povylieval. Sauna bola vypnutá, šak prečo by sa unúvali keď im tam má prísť 700 ľudí. S postavením stanov mali tiež problém. Stolov na catering máličko, takže na 10m2 sme sa tlačili všetci čo si chceli nabrať nejaké jedlo. Asi najhorší výber miesta pre organizáciu firemnej akcie.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Katarína Jiná Hodnotenia: 1Užitočné: 1
21.12.2017

Mali sme u nich firemnú akciu -bowling 2 hodiny 5 dráh - 120eur. Začali sme o pol hodinu neskôr, nakoľko im nefungovala elektronika, systém mrzol aj počas hry. Počas hier nám reštartovali tabuľky aj tri krát sme začínali odznova. Za dve hodiny sme stihli na jednej dráhe 5 ľudí zahrať dve hry. Bufet poloprázdny, málo občerstvenia. Žiadna hudba. Nakoniec nás pri samovoľnom predĺžení času, nakoľko sme chceli dohrať hru, vyhadzovali, dôvod - takto sme neboli dohodnutý. Pekné priestory a sociálne zariadenia.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Športové služby Športoviská Reštaurácie a stravovanie
Pridať firmu Nahlásiť chybu