Hľadať firmu

Kontaktné údaje SAR Development SK s. r. o. - osobná doprava

0948 226 277
SAR Development SK s. r. o. - osobná doprava
Klincová 37
821 08  Bratislava
Kontaktovať e-mailom

Doprava osôb do Nemecka, Holandska, Belgicka a iných krajín EU. Možnosť prepravy objemnejších batožín a nákladu, transfer na letisko. Expresná kuriérna preprava zásielok. TAXI.

Fakturačné údaje SAR Development SK s. r. o. - osobná doprava

Názov: SAR Development SK s. r. o.
Sídlo: Klincová 37, 821 08  Bratislava-Ružinov
IČO: 46164766
DIČ: 2023287508
IČ DPH: SK2023287508

Hodnotenia SAR Development SK s. r. o. - osobná doprava

Hodnotenia SAR Development SK s. r. o. - osobná dopravaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Juro Hodnotenia: 1Užitočné: 0
05.03.2017

Nemôžem si vynachváliť. Naozaj milí, šikovní šoféri a za pár hodín som bol doma. Žiadne filmy pre celé auto ako púšťajú iní a ja potom nemôžem spať. Dnes má už každý telefón / tablet, jeden chce počúvať hudbu, druhý pozerať film, spať... Najlepšie je to keď nás nič neruší, len príjemná hudba od šoféra. Ďalej suma primeraná, stále lacnejšie ako letenka + batožina + taxík na / z letiska... takže spokojnosť z mojej strany na mieste a veľa šťastných kilometrov.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
L.K Hodnotenia: 1Užitočné: 0
27.07.2015

Cesta 22 hodin je hanbou tejto spolocnosti . Len tak pre porovnanie ak si objednate autobus student agency tak cesta trva tiez 22 hodin len s tym rozdielom ze ten konfort sa neda vobec porovnat , napoje zdarma , noviny a casopisy , video a filmy ake si vy budete priat , a cena ? 79 eur ale tato hrozna spolocnost si uctuje 100 eur . Proste ja tejto firme davam prst dole a neodporucam tuto prepravnu spolocnost .Na zaver uz len tolko ze odporucam tejto prepravnej spolocnosti aby sa zamyslela nad svojimi sluzbami a ze by si pozreli ine prepravne spolocnosti ako napriklad osobna preprava holandsko osobna preprava na fb kde nech si pozru ake konfortne cestovanie ponukaju , ake sluzby a obcerstvenie ponukaju a hlavne za aku cenu lebo oni robia z bardejova do nemecka od 75 do 90 eur a tyto sitaci za 100 eur a hruza .

Užitočné?Áno
Reakcia firmy:

Podotýkam, treba si všimnúť kedy boli príspevky pridané...pre čo asi v ten istý deň??? Cenník je zverejnený a sprístupnený na stránke, pre čo a z akého dôvodu platili čo tvrdia keď mali inú lacnejšiu možnosť? Vozíme zákazníkov 5 rokov a niektorým ľuďom človek nevyhovie ani keby išli zadarmo a v Lincolne žiaľ...Je veľa firiem a hlavne na východnom Slovensku, pre čo si dotyčný objednali cestu u nás keď majú toľko iných pozitívnych skúseností? Cestovali vôbec s nami??? Žiaľ konkurencia je veľká a tie blbosti ktoré tam anonym napísal nemá cenu komentovať.....



Hodnotení: 1
Lubomir Hodnotenia: 1Užitočné: 0
27.07.2015

Moje hodnotenie tohto prepravcu som ani nechcel davat ale po tom co som z nimi zazil tak musim dat a ochranit tak ludi ktory by chceli cestovat touto spolocnostou . Je to najhorsi prepravca akeho som zazil a preco ? Jednanie cez sms arogatne a drze a to potvrdili 4 ludia z tejto jazdy . Cestovanie ? Cestujete v aute ktore vam nic neponuka oproti vela inym prepravnym spolocnostiam . Sedadla polohovatelne ? Zabudnite , su to ako lavice tak ze ako si sadnete tak polohu nezmenite . Obcerstvenie ktore uz ponuka vela prepravcov ? Zabudnite ... Video aby ste si trosku spestrili cestu ? Zabudnite ... A ak sa k tomu prida aj nefunkcna klimatizacia tak z auta vystupujete z opuchnutymi nohami co mali vsetci co cestovali . Dlzka cesty ? Videli ste uz film nekonecny pribeh ? Tak toto je jeho nove pokracovanie a preco ? Lebo cesta z vychodneho slovenska do nemeckeho mesta Düseldorf trvala 24 hodin , je pravda ze v koline sme chytili 3 hodinu zapchu ale aj tak cesta skoro 22 hodin na sukromneho prepr

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Mini a mikrobusová doprava Autobusová doprava Doprava, preprava a colné služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu