Hľadať firmu
ZAVOLAŤ

Kontaktné údaje Regionálna nemocnica Sobrance, n.o.

056 / 641 96 11
Regionálna nemocnica Sobrance, n.o.
Ulica mieru 12
073 01  Sobrance
Kontaktovať e-mailom

Nezisková zdravotnícka organizácia poskytujúca služby v oblasti paliatívnej medicíny, doliečovania, vnútorného lekárstva, rádiológie, idinickej biochémie, pneumológie a ftizeológie.

Fakturačné údaje Regionálna nemocnica Sobrance, n.o.

Názov: Regionálna nemocnica Sobrance, n. o.
Sídlo: Mieru 523/12, 073 01  Sobrance
IČO: 35582391

Hodnotenia Regionálna nemocnica Sobrance, n.o.

Hodnotenia Regionálna nemocnica Sobrance, n.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
jurajbasanda Hodnotenia: 1Užitočné: 0
20.12.2014

Touto cestou by som sa chcel podakovat zdravotnemu personalu za zdravotnu a osetrovatelsku starostlivost z doliecovaceho a interneho odd. ktory sa starali pocas liecenia o mojho neboheho otca.Personal bol velmi starostlivy ochotny pomoct mojmu otcovi.Za co im patri velka vdaka. S podakovanim basanda.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
používateľ Hodnotenia: 1Užitočné: 10
21.11.2012

Nenadarmo sa vravi ,ak chces umriet chod do Sobraneckej nemocnice konkretne na interne od....Pred par mesiacmi na takych lekarskych amateroch !!! doplatil nas drahy milovany pribuzny .. Lekari zanedbali svoje povinnosti ..dokonca nas pribuzny bol v zlom stave ..slepec by videl ,ze nie je v poriadku a nemocnica " primar " povie co ja stym mam robit ?? tak to je ozaj sila ,ked nechcel nasho pribuzneho ani prijat !!!!! Personal na slabej urovni setrili by na pacientoch , tym ze im nedaju napr. o par mm viac leukoplastu ,ako keby to slo z ich vrecka ..Co sa tyka lekaroch ani nevravim ...Pribuzneho neinformuju o zdravotnom stave klamu !! Pravda niekde mimo...cest vynimkam ,ale tych je ozaj malo ... Su aj lekari ktori sa nevedia slusne spravat voci pribuznym ,ak sa zaujimaju o stav pacienta .Nechaju tam cloveka doslova zomriet ..Naucia sa nom este zopar ukonov a to je asi tak vsetko ..a nechaju ho dozit ...Je to svinstvo co se deje ,ak su neschopny ludia na mieste na ktorom by nemali co robit ..Potom na to doplacaju ubohy pacienti !!!! Prajem im ,aby pocitili na vlastnej kozi ,ako to je ,ak je pacient odkazany na lekara a ten lekar ho doslova zanedba ...

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Nemocnice a polikliniky Zdravotnícke zariadenia Zdravotné služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu