Hľadať firmu
Dnes:  06:00 - 24:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje Tesco EXTRA, Trolejbusová, Košice

Tesco EXTRA, Trolejbusová, Košice
Trolejbusová 1
043 49  Košice

Finančné služby. Hypermarkety, obchodné domy a nákupné centrá TESCO po celej Slovenskej republike. Sortiment rôznych druhov tovarov a služieb. Vernostný program ClubCard.

Otváracie hodiny Tesco EXTRA, Trolejbusová, Košice

Pondelok - piatok:
06:00 - 24:00 Otvorené
Sobota:
06:00 - 24:00
Nedeľa:
06:00 - 24:00

Fakturačné údaje Tesco EXTRA, Trolejbusová, Košice

Názov: TESCO STORES SR, a.s.
Sídlo: Kamenné nám. 1/A, 815 61  Bratislava
IČO: 31321828
DIČ: 2020301140
IČ DPH: SK2020301140

Hodnotenia Tesco EXTRA, Trolejbusová, Košice

Hodnotenia Tesco EXTRA, Trolejbusová, KošicePridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Tatiana Hodnotenia: 1Užitočné: 0
14.05.2019

V Kosiciach, okrem Tesca aj v iných obchodných reťazcoch som mohla zakúpiť Slatinský 100% celozrny chlieb. Vďaka nemu som si zlepšila svoj zdravotný stav, ako aj iní ľudia z môjho okolia, ale bohužiaľ, prestal sa dovážať aj do Vášho Tesca, bol stále niekde ,,zastrceny ", neviem z akého dôvodu. Práve takymto výrobkom by sa mala robiť reklama a nie tým dodávateľom, ktorych výrobky sa s týmto nedajú ani porovnať. Bol to jedinečný chlebík, jediný celozrný chlieb na východnom Slovensku, no bohužiaľ . . .v Slatinskej pekárni mi povedali, že ho môžete objednávať cez firmu Penam. Tak Vás prosim, veľa ľuďom tým pomôžete s ich zdravotnými ťažkosťami a ponúknute ľuďom ZDRAVÝ SLOVENSKÝ PRODUKT. Ďakujem!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Ing. knotek Vlastimír Hodnotenia: 1Užitočné: 5
17.08.2018

S úžasom sledujem už roky , ako Tesco na Trolejbusovej ulici upadá a pomaly ale iste speje k horšiemu. Dakedy ked som išiel po predajni , každý tovar mal svoje miesto. Dnes ani Pán Boh nevie kde čo je, už aj Vaša pracovníčky na to nadávajú, ked sa ich pýtam kde najdem to alebo ono, nevedia, samé to už iba hľadajú.... a ja starší človek o paličke aby som behal dookola. Ani sortiment ste neudržali, a veci ktoré som u vás roky kupoval už nedržíte.....mohol by som takto pokračovať, ale nechce sa mi. Z kedysi môjho obľúbeného Tesca ja mnou nenávidený zbastardelý sklep. kde prestávam chodiť úplne, aby ste čím skôr padli.....Kedžed zjavne neviete ako riadiť takýto market, chodte sa pozrieť do Kauflandu....Je mi z Vás nanič....

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Obchodné domy a nákupné centrá Financie a bankové služby Pôžičky a úvery
Pridať firmu Nahlásiť chybu