Hľadať firmu
Dnes:  09:00 - 20:00 OTVORENÉ
Hodnotiť firmu

Kontaktné údaje NAY Elektrodom, Panónska cesta, Bratislava

02 / 445 554 44
NAY Elektrodom, Panónska cesta, Bratislava
Panónska cesta
851 04  Bratislava

Predaj bielej techniky, domácich spotrebičov, kancelárskej techniky, fotoaparátov, hi-fi, výpočtovej techniky, počítačov, notebookov, mobilov.

Otváracie hodiny NAY Elektrodom, Panónska cesta, Bratislava

Pondelok - piatok:
09:00 - 20:00 Otvorené
Sobota:
09:00 - 20:00
Nedeľa:
09:00 - 20:00

Fakturačné údaje NAY Elektrodom, Panónska cesta, Bratislava

Názov: NAY a.s.
Sídlo: Tuhovská 15, 830 06  Bratislava-Rača
IČO: 35739487
DIČ: 2020270186
IČ DPH: SK2020270186

Hodnotenia NAY Elektrodom, Panónska cesta, Bratislava

Hodnotenia NAY Elektrodom, Panónska cesta, BratislavaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Mária Horáková Hodnotenia: 1Užitočné: 2
24.06.2020

Nákup vo vašej predajni hodnotím za veľmi zlý výber veľmi zle služby zlá informácia k zákazníkovi ohľadom dodávky zaplatený tovar vedeli dodať po mesiaci a to som sa stále ja musela informovať kedy bude práčka dodaná ani na sľúbený čas mi ju nedoviezli som bezradná neviem si predstaviť mladú rodinu ktorá má malé deti aby vaša firma nechala rodinku mesiac bez práčky nechápem že v dnešnej dobe keď je taká veľká konkurencia si to môžete dovoliť zaplatený tovar si musí zákazník domáhať telefonicky .Do budúcna už nikdy nákup u Vás.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
1soda Hodnotenia: 1Užitočné: 5
13.04.2018

Nevedia nic o danych vyrobkoch,nezaujima ich vas pohlad na vec,chcu proste predat. Aby ste cosi kupili,musite nahanat nejakeho sulina po predajni a ked sa vam venuje 5 minut,uz sa okuna a snazi sa akosi odist inde,aby vam nemusel cosi dalej ukazovat,kedze zistil ze zakaznik vie viac o predavanych veciach ako on sam. Dnes som mal pri sebe peniaze,isiel som si tam kupit telefon,ktory som si musel v inej predajni vyskusat ,lebo v tejto nemali dany telefon nabity (nemal som peniaze pri sebe,inak by som si ho kupil v tej inej predajni) . Mali ho v malej vitrinke na zamok.Pozeram,chodim,cakam ..oslovil som prveho zamestnanca co isiel okolo a uz pred oslovenim sa tvaril,ze tam niesom. Ked som ho oslovil odvetil,ze on je z pokladne a ze mi nepomoze a urychlene sa ponahlal do pokladne. (v pokladni stali traja,opierali sa a nudili sa ) . Ked som mu povedal ze ale nikto iny tu nieje ,odpovedal opat rovnako,on je z pokladne a isiel prec. Ludia....toto co je za pristup ???

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Biela technika, domáce spotrebiče Audio Výpočtová a komunikačná technika
Pridať firmu Nahlásiť chybu