Hľadať firmu

Kontaktné údaje COOP Jednota Krupina

0904 712 333
COOP Jednota Krupina
Hronská, Šalková 6602/1
974 01  Banská Bystrica

Sieť predajní Coop Jednota. Maloobchodný predaj potravín, ovocia, zeleniny, nápojov, cukroviniek, mäsových a mliečnych výrobkov.

Otváracie hodiny COOP Jednota Krupina

Pondelok - piatok:
06:00 - 18:00
Sobota:
06:00 - 12:00
Nedeľa:
zatvorené

Hodnotenia COOP Jednota Krupina

Hodnotenia COOP Jednota KrupinaPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 4
sloník Hodnotenia: 4Užitočné: 0
28.10.2019

Dobrý deň.dnes som bola na nákupe a bola som zhrozená z vedúcej.bola veľmi drzá,protivná a neochotná.to sa mi už dávno nikdy nestalo.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Mária Šagátová Hodnotenia: 2Užitočné: 0
20.12.2017

Dobrý deň,bola by som veľmi rada, keby ste Vašim predavačkám v COOP Jednota Krupina, Hronská, Šalková 6602/1, Banská Bystrica odovzdali pochvalu a poďakovanie v mojom mene za ich milý prístup a srdečnú ochotu, ktorú je vždy vidno na ich tvárach a v predajni Vás vždy privítajú pekným slovom a s úsmevom na tvári. Keďže som len obyčajný zákazník aj napriek tomu, si dosť všímam správanie a prístup k zákazníkovi. Niektorí predavači sa snažia nasilu chovať milo, ale bohužiaľ sa to dá ľahko rozpoznať, kto to robí s láskou a kto „trpí“, že sa musí trebárs aj usmiať. Na Vašej predajni COOP Jednota ŠALKOVÁ ma zaujali všetky predavačky. S ich prístupom som vždy maximálne spokojná a len vďaka nim sa stále vraciam do tejto predajne a nenavštevujem veľké obchodné centrá. Veľmi oceňujem, že je to iné ako v iných obchodných prevádzkach čo sa v dnešnej dobe cenní, pretože väčšina predavačov sa tvári, že v ich pracovnom čase zákazník vyrušuje a tu vo Vašej predajni je to vždy príjemné. Veľa úspechov

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Coop Jednota
Pridať firmu Nahlásiť chybu