Hľadať firmu

Kontaktné údaje MUDr. Vlasta Tereková - stomatológ

047 / 542 43 77
MUDr. Vlasta Tereková - stomatológ
Námestie J. Francisciho 373
981 01  Hnúšťa
Poliklinika

Preventívne prehliadky, čeľustná ortopédia, zákroky, poradenstvo.

Ordinačné hodiny MUDr. Vlasta Tereková - stomatológ

Pondelok - piatok:
07:00 - 16:00
Sobota:
zatvorené
Nedeľa:
zatvorené

Fakturačné údaje MUDr. Vlasta Tereková - stomatológ

Názov: MUDr.Vlasta Tereková, stomatológ
Sídlo: Námestie J. Francisciho 373, 981 01  Hnúšťa
IČO: 35652136
DIČ: 1032183350

Hodnotenia MUDr. Vlasta Tereková - stomatológ

Hodnotenia MUDr. Vlasta Tereková - stomatológPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Juraj Hodnotenia: 1Užitočné: 1
15.07.2020

Ambulanciu pani doktorky som navštivil prvykrát. Pani doktorka aj sestra boli ochotné ma ošetriť aj po pracovnej dobe. Pani doktorka mi opravila poškodené plomby, zaplombovala zub po vypadnutej plombe a nakoniec nahradila zlomený predný zub na nerozoznanie od ostatných vlastných. Odchádzal som vďačný a nadšený výsledkom. Dnes, po dlhšej dobe konštatujem, že pani doktorka odviedla prácu odborne na profesionálnej úrovni. Chrup drží a služí. Nedívim sa, že pani doktorka má pacientov aj z iných regionov.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Sal Hodnotenia: 1Užitočné: 0
13.01.2020

Môžem povedať že pani zubárka je milá a prácu robí dobre. To ale nemôžem povedať o jej sestričke ktorá tam pracuje. Je neochotná, arogantná, vôbec nie je prívetivá a k pacientom sa správa ako ku dobytku. Ku pani zubárke som chodila bez toho aby som u nej bola prihlásená, kartu som mala pri zubárovi v Revúcej. Keď som tam raz bola, opýtala som sa či si ku nej môžem doniesť kartu na to mi sestrička odpovedala: ,, Nie, môžete sem chodiť ale kartu nenoste, pani zubárka už má veľa prihlásených ľudí.” Potom som tam išla druhý krát a práve keď som bola narade sestrička odišla z ambulancie a tak tam bola zubárka sama. Sama od seba mi povedala že keď tam chcem chodiť tak si tam musím doniesť odhlásenie od zubára z Revúcej aby ma prihlásila pri nej. Na to som jej ja povedala že mi jej sestrička povedala: ,, hore uvedené ⬆️ ” Tak som bola v Revúcej pre odhlasovací lístok, doniesla som ho tam, no pani zubárka už nerobila a bola tam iba sestrička.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Moje meno Hodnotenia: 1Užitočné: 3
30.01.2019

Zavrieť ambulanciu a do záhradky pliet. Mal by ju niekto vymeniť už. Katastrofa. Zazeraju aj so sestričkou, nepríjemné, ludsky prístup im nič nehovori. Plomby nevydržia. Kazdy mesiac treba novú a platiť.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Stomatológia, zubári Ambulancie a lekári Ortodoncia ‑ čeľustná ortopédia
Pridať firmu Nahlásiť chybu