Hľadať firmu

Kontaktné údaje MEDCom s.r.o.

035 / 770 40 00
MEDCom s.r.o.
Mederčská 39
945 01  Komárno

Poskytovanie zdravotnej starostlivosti v neštátnych zdravotníckych zariadeniach v odboroch pediatria a všeobecné lekárstvo.

Fakturačné údaje MEDCom s.r.o.

Názov: MEDCom s.r.o.
Sídlo: Rákócziho 5/1, 945 01  Komárno
IČO: 36546950
DIČ: 2021643470

Hodnotenia MEDCom s.r.o.

Hodnotenia MEDCom s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
nika Hodnotenia: 1Užitočné: 0
06.05.2022

Vrcholne neprofesionálny ľudia, ktorý vôbec nevedia ,čo je to BEZPEČNOSŤ PREVOZU PACIENTA !!! Nekvalitné služby a k tomu ešte aj klamári !!!! K 82 ročnej pacientke po operácii zlomeniny stehennej kosti poslali 1. arogantného šoféra aj napriek tomu, že sme prízvukovali objednávajúcej sestre u ambulantného praktického lekára, že pacientka je kvôli operácii po zlomenine ležiaca, čo bolo uvedené aj na žiadanke o tento transport !!! Pani na dispečingu krivo obvinila dcéru pacientky, že sama povedala, že má doma syna, ktorý s prevozom pacientky do vozidla pomôže !!! Dcéra pacientky vo svojom živote nikdy žiadneho syna ani neporodila , takže neviem akoby vôbec mohla niečo takéto vysloviť !!!! Za svoje chyby a bezcharakternosť láskavo neobviňujte ľudí, ktorý sú zodpovedný a vopred avizujú, že potrebujú 2. šoférov !!! Ľahko Vám bolo takto bezočivo obviniť rodinného príslušníka, ktorý má najväčší podiel v starostlivosti o pacientku !!! Nikdy viac nevyužijeme tieto služby !!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Zaneta Hodnotenia: 1Užitočné: 0
21.01.2022

Ako onkologicka pacientka vyuzivam vasu dopravu. Som velmi sklamaná ze vyhadzujete s povolania takeho zachranara ktory si svedomite plnil svoju pracu vzdy a načas prisla sanitka,vstaval vzdy o 4 tej rano aby pacientov doviezol na cas a to len kvôli tomu ze66rocna dispecerka (Sturovo) ktora by mala byt uz na dochodku neznesie pravdu ze su vycerpany.Dole klobuk MEDCom s.r.o. hambite sa pan Farkas

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
Felix Hodnotenia: 1Užitočné: 0
28.06.2019

Veľmi slabé, žiadne organizačné dchopnosti pri prevoze pacientov. Už 7. hodinu čakáme na prevoz do Komárna z BL.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Detskí lekári, pediatri Praktickí lekári Zdravotné služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu