Hľadať firmu

Kontaktné údaje MUDr. Tatiana Sokolová, CSc. - stomatológ

0903 413 814
MUDr. Tatiana Sokolová, CSc. - stomatológ
Heyrovského 12
843 01  Bratislava

Stomatológia - ošetrenie chrupu, prevencia. Záchovná, estetická a chirurgická stomatológia, paradontológia, protetika.

Fakturačné údaje MUDr. Tatiana Sokolová, CSc. - stomatológ

Názov: MUDr. Tatiana Sokolová, CSc.
Sídlo: Heyrovského 11, 841 03  Bratislava - mestská časť Lama
IČO: 42132347
DIČ: 1024754390

Hodnotenia MUDr. Tatiana Sokolová, CSc. - stomatológ

Hodnotenia MUDr. Tatiana Sokolová, CSc. - stomatológPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Mirka Hodnotenia: 1Užitočné: 3
28.10.2018

Nikdy viac zobrala som 3 rocnu dceru to co s nou robila nikdy viac akurat sa boji zubara ma akurat traumu zo zubarou.manzel tam nechal 650e a zablombovala mu pokazene zuby ktore museli davat dokopy dalsi zubari.nikdy viac strasne fuj este aj rukavice mala derave na rukach s ktorymi strkala dcere ruky do ust fuj hnus vsade vodny kamen

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
ANKA MRACNOVA Hodnotenia: 1Užitočné: 4
03.10.2018

HOTOVA KATASTROFA. S NICIM HORSIM SOM SA ZA CELY MOJ ZIVOT V ZDRAVOTNICTVE NESTRETLA. HROZNA NEOCHOTA A NEPROFESIONALITA. SVOJ ZBABRANY CHRUP MI PO FUSERKE SOKOLOVEJ MUSELI DAVAT DO HROMADY DALSI DOKTORI. NECHAPEM AKO TATO ZENA MOZE ROBIT PRIMARKU. JA BY SOM JEJ NENECHALA UZ ANI OCISTIT ZUBNY KAMEN MOJMU PSIKOVI. NEDOPORUCUJEM NIKOMU, KTO NECHCE PRIST O SVOJ CHRUP.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
ZUZU-LU Hodnotenia: 1Užitočné: 6
08.12.2014

Jedna z mojich najhorších skúseností-ordinácia zastaralá,hygiena nulová,kvalita odvedenej práce:Plomby mi do mesiaca vypadli,koreňová výplň neúplná s nevhodným materiálom a mnohé iné nedostatky na ktoré som samozrejme doplatila a "prerábku" kompletne preplatila už u iného zubára.Nie som zaujatá,ale mať kompetencie nikdy by som jej už nedovolila pokračovať v jej "praxi"!!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
arisinvest Hodnotenia: 1Užitočné: 6
02.01.2014

S pani Sokolovou mam zlu skusennosti. Robila mi plomba, ktora mi po mesiaci vypadla. Zavolal som jej a objednal sa s tym, ze som jej oznamil, ze mi vypadla plomba. Po dokonceni zakroku si vypytala 19EUR, ktore som jej zaplatil a nasledne ked ma vyprevadzala som sa jej opytal, ze ci tento zakrok nemal byt sucastou reklamacie a teda nemal som platit nic kedze mi vypadla plomba, ktoru mi pred mesiacom vsadzala p. Sokolova. Ona na to povedala, ze: "Viete, tie zuvacky..." Cakal som, ze navrhne nejaku kompenzaciu nic sa vsak nedialo a ja som z tejto ordinacie odisiel posledny krat.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Stomatológia, zubári Ambulancie a lekári
Pridať firmu Nahlásiť chybu