Hľadať firmu

Kontaktné údaje MUDr. Žigmund Henžeľ - DENTER, s.r.o.

037 / 772 22 07
MUDr. Žigmund Henžeľ - DENTER, s.r.o.
Čajkovského 46
949 01  Nitra
1. poschodie.

Prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia - ambulancia gastroenterológie.

Fakturačné údaje MUDr. Žigmund Henžeľ - DENTER, s.r.o.

Názov: DENTER, s.r.o.
Sídlo: Petzwalova 13, 949 11  Nitra
IČO: 35928581
DIČ: 2021982974

Hodnotenia MUDr. Žigmund Henžeľ - DENTER, s.r.o.

Hodnotenia MUDr. Žigmund Henžeľ - DENTER, s.r.o.Pridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Ingrid Kozárová Hodnotenia: 1Užitočné: 1
19.03.2023

Pána doktora som navštívila dňa 14.3 2023 absolvovala som u neho gastro vyšetrenie má ľudský prístup všetko vysvetlí pozitívne naladi u mňa super doktor a sestrička tiež ľudská milá tiež vás dokáže pozitívne naladiť sú super obaja zlatý ďakujem

Užitočné?Áno


Hodnotení: 1
natalko Hodnotenia: 1Užitočné: 1
14.03.2022

U pána doktora som absolvovala rok dozadu gastro vyšetrenie pán doktor je top odbornik veľmi mi pomohol… čo sa týka jeho sestry aktuálne nie je možné sa dovolať do ambulancie ak náhodou aj sestra zdvihne odpalkuje človeka že teraz nemá Čas a zloží telefón že sa človek nestíha ani spýtať kedy ma zavolať alebo ako sa ma objednať…. Volám tam týždeň v kuse a nič dvihla mi to prvý krát s tým že ma odpalkovala odvtedy nedvíha, volala som aj z druhého mobilu opäť zdvihla prvý krát ale ako zistila že sa človek chce objednať BEZ SLOVA zložila a zas nezdviha ani z ďalšieho čísla… skusala som volať aj na mobil no tam to už ani nezvoní a odkazová schránka je plná, akože extrem…hlava mi neberie takúto sestru ….robí pánovi doktorovi veľmi ale veeeelmi zle meno!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Red Dragon Hodnotenia: 2Užitočné: 4
26.04.2021

Tak tento pan je spicka vo svojom obore absolutny profik nielen co sa tyka vysetrenia ale aj jednania s ludmi.Fakt klobuk dolu.pri nom zistite asi ako sa staraju USA lekary o celebrity fakt nemal mu co vytnut.Zatial najlepsi lekar akeho som kedy stretol.A mam mu co oplacat raz hadam mu oplatit jeho pomoc dufam.fakt je to lekarske eso.

Užitočné?Áno


Hodnotení: 2
Blaško Pavol Hodnotenia: 2Užitočné: 11
08.10.2018

Blaško Pavol: 08.10.2018 som absolvoval kolonoskopické vyšetrenie u p. MUDr. Henžela a jeho asistentky p. Mgr. Čičovej. Ich prístup ku mne bol veľmi pokojný, upokojujúci, s úsmevným a láskavým slovom. Vyšetrenie bolo veľmi starostlivé, šetrné a podľa môjho laického pohľadu vysoko odborné. S úctou môžem povedať ĎAKUJEM. Odporúčam každému, kto takéto vyšetrenie potrebuje.

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Gastroenterológia Ambulancie a lekári Zdravotné služby
Pridať firmu Nahlásiť chybu