Hľadať firmu

Kontaktné údaje Okresný úrad Prievidza - Odbor všeobecnej vnútornej správy

046 / 515 62 63
Okresný úrad Prievidza - Odbor všeobecnej vnútornej správy
Medzibriežková č.2
971 01  Prievidza

Objasňuje priestupky a vykonáva úkony s tým spojené, metodicky usmerňuje matričné úrady a vykonáva kontrolu vedenia matrík, rozhoduje o zápise verejnej zbierky do registra zbierok.

Hodnotenia Okresný úrad Prievidza - Odbor všeobecnej vnútornej správy

Hodnotenia Okresný úrad Prievidza - Odbor všeobecnej vnútornej správyPridaj hodnotenie: vyber hodnotenie



Hodnotení: 1
Ing. Marián Šimka Hodnotenia: 1Užitočné: 3
06.09.2016

Šokujúce konanie JUDr. Š. Lednického a Ing. Mendelovej - pracovníkov OÚ Prievidza - ODBOR VŠEOBECNEJ VNÚTORNEJ SPRÁVY. Uvedení úradníci mi zaslali dňa 25.8. 2016 stanovisko, v ktorom - podľa môjho názoru - dokázateľne zavádzajú a klamú, keď uvádzajú - citujem: "Správny orgán preskúmaním spisu policajného orgánu a to najmä z vysvetlení svedkov... zistil, že počas zasadnutia MsZ zastupiteľstva Ing. Marián Šimka fotoaparátom nahrával tvár poslanca Petra Mištinu z blízkosti cca 30 cm /KLAMÚ!/. Peter Miština proti tomu protestoval, pričom prudko vstal a došlo k fyzickému kontaktu medzi uvedenými mužmi... Z výsledkov objasňovania, vykonaného OO PZ Nováky bolo zrejmé, že útok P. Mištinu nebol vedený proti fotoaparátu Ing. M. Šimku...". Obaja však dokázateľne klamú a zavádzajú! Prečo? Z kamerových záznamov je úplne zrejmé, že fyzický útok poslanca Petra Mištinu bol zrealizovaný po jeho predchádzajúce vyhrážke: "CHOĎ PREČ, LEBO TI TO ZAHODÍM! " Odmietli dôkazy - kamerové záznamy !!!

Užitočné?Áno


Hodnotení: 4
Ing. Marián Šimka Hodnotenia: 4Užitočné: 4
05.09.2016

Moja skúsenosť s konaním pracovníkov Okresného úradu Prievidza - Odboru všeobecnej vnútornej správy Ing. Mendelovej a Ing. Lednického je naozaj šokujúca !!! Títo úradníci rozhodli tak, že môj prípad odložili!!! A to bez možnosti predložiť im dôkazy - kamerové záznamy z fyzického napadnutia mojej osoby poslancom Petrom Mištinom. Dňa 27.6. 2016 som sa zúčastnil MsZ v Novákoch, pričom som si dokumentoval priebeh rokovania na "kameru" /fotoaparát s kamerou/. V čase, keď som "filmoval" diskutujúceho občana počas rozpravy, veľmi arogantne a nemiestne na neho vykrikoval poslanec PETER MIŠTINA. Preto som začal snímať na kameru aj jeho... A aké bolo jeho konanie? Najskôr sa mi začal arogantne vyhrážať so slovami: "CHOĎ PREČ, LEBO TI TO ZAHODÍM !!!" A následne naplnil svoje vyhrážky - vstal, fyzicky ma napadol a vyrazil mi fotoaparát s kamerou z rúk !!! Celkom mi ho zničil a spôsobil mi tak škodu vo výške viac ako 5 000 korún - 168,80 EUR !!! A títo úradníci tento prípad odložili!

Užitočné?Áno

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie na tejto stránke. Viac v Pravidlách

Pozrite si tiež: Okresné úrady
Pridať firmu Nahlásiť chybu